Kbrcanse Arkadaşlar bebeğim Aralık sonu Ocak başı gibi doğacak kısmetse. Ona kaç tane vekaç numara ayakkabı almalıyım tecrübeli olanlar yazabilir mi? Marka önerirsenizde sevinirim.
Pnrmrm87 Kbrcanse yenidoğan için ayakkabıya gerek yok. Zaten uyan numarası yok bildiğim kadarıyla. Üşümesin diye istiyorsanız patik giydirirsiniz ki yenidoğan kıyafetleri kendiliğinden patikli oluyor.
Havin49_ Kbrcanse bence yürüyene kadar ayakkabı almayın ben iki tane bez ayakkabı almıştı annem giydiremedim hep ayağından çıkıyordu şuan yeni yürüyor 14 aylık 22 numara aldım annem çok almış onlar da 22-25 arası numaralar yürümeden önce bana gereksiz geliyor
dilaradoyan Kbrcanse yenidoğan için ayakkabıya gerek yok ki, çok güzel patikler var ayakkabı görünümlü bile onlardan alsanız yeterli.
zeyyynep 0-3 ay şeklinde patik alacağım ben o da ayakları üşümesin dışarı çıkarsak falan diye ayakkabı için erken bence ilk adım ayakkabısı alınabilir ileri ki zamanlarda
ylnydgd Kbrcanse şimdiden almayın bazı bebeğin ayakları 19 bazıları 21 oluyor tombiş ayak olursa sığmıyor o zamanı gelince alınacak bir şey bence
Pnrmrm87 Kbrcanse sonra almanız daha mantıklı. Ayağına göre alırsınız. Acele edeceğiniz bir şey değil bence
Kbrcanse dilaradoyan gelen yorumlar hep aynısını diyor haklısınız öyle yapayım bende ziyan olmasın ☺️