1903kartalice 35+2 haftaligim ama ev pislik icinde kapi cam silinmesi lazim Esim paspas ve supurge yapiyor ama cam kapi sil demek istemiyorum zaten çalışıp geliyor 1 gun dinlenecek Simdi banyo temizleyecegim sonra mutfak bakalim ins bitirebilirim
aprilbaby 1903kartalice kızımda 39 haftalıkken eşim arkadaşım ben eve komple derinlemesine girmiştik ertesi sabah nişanım geldi doğum yaptım yani temizlik tetikleyebiliyor dikkatli yapın ağır işleri kolay gelsin
beyazorkide_ 1903kartalice cam ya da pencereye hiç elleme bence dikkat et annen ya da kayınvaliden Yapsın eğer uzakta değiller ise çünkü son haftalar zaten stresli oluyorsun ben annemle birlikte yaptım yardım almadan çok zor çünkü kızım da var birde 2 yaşında tek başıma yapamıyorum
Rbs06 1903kartalice ben 39haftamda cam perde sıl supur hep yaptım esıme perdelerı taktırdım sadece hıcbıseyde olmadı
Rbs06 1903kartalice bosver dınlen yapsanda yapmasanda aynı bende dogum yaptım artık hıc yapılmıyo gene hamıleyken yavas yavas yapıyorsun 😀😀
Yenibirannee 1903kartalice ay bende haftaya girişeceğim Allah yardımcımız olsun benimde 2 ufak çocugum var + 33+2 haftalık hamileyim detaylı yapamadım bayadır perde halı girişcem