zeyyynep kızlar ben ayakta durdukça kuyruk sokumuma bir ağrı biniyor ve genital bölgeme kadar vuruyor ve dinlensem bile ertesi gün devam ediyor en az bir iki gün yatmam gerekiyor geçmesi için normal mi 21+6 haftalık gebeyim
0Berfin0 zeyyynep çok mu yoruyorsunuz kendinizi bi doktorunuza danışın uzun sürmesi normal mi bilemedim canım belki takviye falan verir
zeyyynep 0Berfin0 dün gün boyu ayaktaydım o yüzden ağrıdı bugün de hala oturamadım 10-15 dakikalık oturmalar vsr sadece o yüzden belim ağrıyor hala geçmedi 🙂↕️ yürüdükçe baskı yapıyor genital bölgeme
Pitircigin_annesi zeyyynep dinlenmezseniz çok ağrır. ben biraz iş falan yapsam akşamına oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum çok kötü oluyorum
zeyyynep Pitircigin_annesi bir ikü gün dinlenince geçiyor ama 1-2 saat aralıkla da olsa yürüsem hemen kuyruk sokumuma bir ağrı giriyor 🙂↕️
Pitircigin_annesi zeyyynep başka çocugun yoksa dinlen bol bol geçici bir süreç idare et kendini zorlama . İnşallah gecer rabbim şifa versin 😊 varsa magnezyum iç o da ağrıları rahatlatıyor
Pink29 zeyyynep valla ben de oyleyım cunattesı bıraz ayakta kaldım pazar günü full yattım genıtal bölge ağrısı bel ağrısı bır gün sürdü sonra gectı doktora sorduğumda normal dıyor her gün yürüyüş yap dıyor ağrıyor yürüyüş yapınca dıyorum yürü dıyor 😌