mrskorkut Merhaba Kızlar henüz yeni hamileyim 5+1 deyim ☺️🧿👶🏼 Acıbadem Altunizade Hastanesinde Bir doktora başlamak istiyorum Aranızda giden memnun olan anne adaylarımız var mı 😊💕💕
GokSem mrskorkut Maalesef bilgim yok ama Alişan buse çiftinin bebeği de orda doğdu netten bak istersen doktor adına 😀
mrskorkut Senaben çok teşekkür ederim Öner’iniz için😍 ama Altunizade Acıbadem de Doğum yapmak istediğim için baştan bir doktorla başlayayım diyorum ama inşallahh doktor öneren anneler çıkar 🙈💕💕😊
mrskorkut GokSem yok onu biliyorum canım o dışarıdan gelen bir doktor ben orada çalışan bir doktora giden hamilelerimiz var mı acaba diye sordum ama sanırım doktorlar hep dışarıda geliyor 🙈
mrskorkut Handrella haklısın canım ama ne bileyim hani bi doktor belki bi tık daha iyidir derler ya hani beklemedeyim öyle 🤣
Msbem Tabikisi Furkan Kayabaş instagramdan takip ediyorum hep ona doğum yapmak istedim ama ben Sakarya’dayım 😔 eğer Acıbadem sigortam yetişseydi ailem İstanbul’da gidip gelmeyi doğumu orada yapmayı bile düşünmüştüm ama malesef 😔
mrskorkut Msbem Evet Furkan bey aslında özel muayenehanesi olan bir doktor özellikle bir hastanede çalışmıyor sanırım 😊