Cimcime30 Kızlar bugün 12.gun saat 12.30 da yaptım normalde bu saatte yapmam meraktan yaptım hemen dün 18ve 14 mm yumurtam vardı teste bakınca yokmuş gbı sankı
Cimcime30 Cimcime30 @GozdeKB @emine717_ @ppmerlina @pamuk1628 @eslem2121 @Akseec @azra19 @rabiax1 @busrax_
Sevgiiss Cimcime30 aslında yumurta büyüdükçe pik yapmıyor , pik yapması demek yumurta belli olgunluğa ulaşınca lh seviyesinin birden artması demek. Yani henüz yumurtlama yok kuzum takip et sen muhtemelen 2-3 güne pik olur
Cimcime30 Sevgiiss onu bılmıyordum cnm ohlemıymıs çünkü doktor dün baktı 18 mm ve 14 mm ölçtü Bencede ıkı üç güne olur gbj
Sevgiiss Cimcime30 aynen yumurta büyüyormuş sonra birden beyinden gelen sinyalle lh birden pik yapıyormuş takip et bakalım
emine717_ Cimcime30 bencede test yapma zaten ilacın stresi var oluyo mu olmuyo mu diye bide test yapıp iyice kendini strese sokmuş olursun doktoruna bırak tedvai basladimtan sonra inşallah hayırlı haberi de alırsın 🌸
Akseec Aşkım ovulasyon yapma kendini doktora bırak kendini strese sokma vücudun ilaca tepki veriyo önemli olan o💓
GozdeKB Bencede bu test işini bırakalım arkadaşım doktor daha iyi biliyor bu bizi strese sokuyor resmen
Akseec Cimcime30 öyle kuzum yapma kafanı karıştırırsın boşu boşuna sonuçta doktor takiplisin hiç strese sokma kendini olcak işte olmaz böyle yapma hiç