nilsumm Melike_4949 Kızz ilk defa duydum odamı varmış🫣 ama bence öyle bebekler mikrop kapabilir ya hiç alma boşuna para verme 🫠
H_selooo Melike_4949 e bebekte indirime giriyor bezler gayet uygun oluyor bide orayı takip edin isterseniz yikanabilir bez pek iyi olmaz bence 🥰
PapatiA Melike_4949 ondan tasarruf yapacağına indirimden stoklu alabılırsın enfeksiyon dan hastane masrafından iyidir
Hizliveofkeli Hiç duymadım. Haklısın pahalı ama başka bi alanda tasarruf yapman daha sağlıklı olur bence. Suyu deterjanı elektriği zaten çok ucuza gelmiyordur. Üstüne bir de uğraşacaksın.
Melike_4949 Hizliveofkeli evet 🙌 haklısınız banada pek mantıklı gelmedi belki tuvalet eğitimi verince belki
sesindegokyuzu Herkes enfeksiyon demiş ama öyle bir şey yok uygun koşullarda kullanılabilir ve “tuvalet iletişimi” denilen yöntem ile bebek tuvalete tutularak tasarruf yapılabilir. Merak edenler tuvalet iletişimini araştırabilir
ysmnyzr Melike_4949 ablam kullanmıştı zamanında ve çok memnundu çovukları da erken alışmıştı tuvalete. Herkes hijyenik olmaz demiş ama aksine tek kullanımlık bezlerden daha sağlıklılar kaynatılıyor yıkanırken ve hiç bir şekilde kimyasal yok içinde organik bez. Eğer yıkamaya gücünüz yetecekse çok doğru bi karar ama ben kendimde yıkama gücünü göremediğim için tercih etmedim.
Melike_4949 ysmnyzr Eğer yıkamaya gücünüz yetecekse çok doğru bi karar ama ben kendimde yıkama gücünü göremediğim için tercih etmedim. Bende bu yüzden kullanmıyorum 😥
3melekannesiyim Melike_4949 bende duydum bir ara araştırdım ama ilk dönemlerinde değil ama bebek büyüdükçe temizlenmesi yani bazen bezi değiştirince bile kötü oluyorum onu alıp yıkamak ne kadar yikabilirim diye düşündüm vazgeçtim
3melekannesiyim Melike_4949 aynen dediğim gibi ilk günlerde belki yine temizlenir de büyüdükçe dediğim gibi zor