ElifUner Kızlar merhaba. 4-5 gündür geçmeyen kahverengi lekelenmem var. Dün doktor baktı kanama alanı da göremedi. Progestan kullanıyorum günde 3 doz. Neden hala geçmiyor olabilir ya? Kanama alanı yokken de böyle akıntı gelmesi normal mi anlyamadım.
NoName_ ElifUner kaç haftalıksınız,benimde öyleydi progestan da kullanmadım iki hafta kadar sürüp geçti kendiliğinden ve hamileliğim boyunca iki kez yaşadım
ElifUner ya benim daha 4,5 haftalık. ama progestan kullanıyorum 7-8 günden beri ama niyeyse önce pembemsi akıntı geldi sonra kahverengine döndü ama 4-5 gündür devam ediyor. Hala geçmiyor. Doktor kanama alanı görmedi.
ElifUner nurssmom çok değil ya bir peçeteyle sildiğimde akıntıyla karışık geliyor. her zaman da gelmiyor ara ara oluyor anlamadım
nurssmom ElifUner benimde o şekilde geliyordu ilaçlarınızı kullanın inşallah Rabbim hemen şifa versin ☺️
bsrm Benimde başima ayni sey geldi hatta konu açtım şimdi seninki gördüm kanama alanı yok ama bende de kahverengi akıntı var duruyor sonra yine başliyor