Merhaba hanımlar..İçimi kemiren bir soru sormak istiyorum sizlere. Şimdi ben normalde pcos olan biriyim 3 aydır regl olmuyordum sonra bir gün sağ kasığımda büyük bir ağrı oldu acile gittik hamilelik testi yapıldı beta 2,1 çıktı doktor şuan hamile değilsin ama yine baktırırsın dedi.19 gün sonra ben hamilelik belirtileri hissettim ve test yaptım idrar testinde silik çıktı ardından kan testi verdim 518 çıktı..Hemen ertesi gün kadın doğuma gittim ama şuan erken 10 gün sonra gel keseye bakarız dedi sadece rahimde kalınlaşma vardı..Ben 518 testini öğlen 4te verdim tam 2 gün olmadan kadın doğumdan 1 gün sonra tekrar sabah 10da test yaptırdım 723 çıktı..10 gün sonra keseyi görmeye gittik 6.4 mm kese görünmüştü o gün bize doktor tebrikler sağlıklı bir gebelik demişti ama benim diğer 2 gün bile olmayan test farkıma bakmamıştı o gün…Doktordan çıktıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu o gün sonraki gün temizdi bir sonraki gün yine açık kahverengi lekelenmem oldu..Doktora cuma gitmiştik,pazartesi arayıp lekelenmeyi sorduk muayeneye çağırdı..Gittik keseye baktı 6.4 mm den 6.6ya büyümüştü birde daha önceki kan tahlilime bakınca bu çocuk 99/100 düşer dedi hatta ilaç vereyim istersen düşsün dedi ben emin olmadan istemediğimi söyledim..O gün herhalde birazda stresten kan geldi ama çok az geldi parça falan olmadı akşamdan sonrada durdu kanama..Kafam çok karışık lütfen bilen biri cevaplasın düşükte çok kan ve parçalı geliyor dimi? Şuan çünkü göğüslerimde hala hassas..Doktorda bu kadar emin konuşması sadece 1 kerelik testle beni çok üzdü açıkçası..doktor diyor büyümüyor bu orda duruyor sağlıksız gebelik yani 10 günde keseyi gördü ama nasıl sağlıksız olabilir ki? 10 günde kese görünecek kadar artmış demekki..