suleferhat Gokturkmom_ midye yemeği bende özledim hafta sonu kardeşim almış seviyorsun abla diye yiyemedim ama Rahat bir şekilde uyumayı özledim sol tarafa yatarak uyumaya çalışıyorum genellikle
annesininincitanesi Gokturkmom_ Yüz üstü yatabilmeyi ve sürekli tuvalete gitmediğim bir gün yaşamayı çok özledimmmm 🥹♥️
Nur_cbn Gokturkmom_ yüz üstü uyumayı çok özledim göbeğim daha çıkmadı ama yapınca baskı hissi oluşuyor 🥹 pantolonlarımı giymeyi ve en çok rahatça yemek yemeyi özledim ilk bebeğimde bu kadar değildim ben 🥹😂
Nihan87 Kaynar suyla duş almak, aklıma her geldiğinde kahve içebilmek, özgürce uyuyabilmek, eski enerjim 🥹
bsrbrkysr184_ Gokturkmom_ enerjimi özledim 🥳 içimden hiç birşey yapmak gelmiyor normalde gezmeyi seven biri olarak gezmek bile istemiyorum 😅
Kelebek06 Gokturkmom_ uyumak,az tuvalete gitmek,insanalari gercek yüzünü görmemek ,hamile kaldıktan sonra herkesin ne olduğunun farkına vardım çünkü.
1712s [silindi] bir mevlütte tavuk pilav üstüne karabiber dökmüşlerdi, limon sıkarak yedim belki birebir midye tadı değil ama bence andırıyor en azından denenebilir 🤣🤣 midye yemekten iyidir diye düşünüyorum🤣
merymom_ Gokturkmom_ ben de en çok yüzüstü yatmayı özledim 🥺 akşamları bazen pilates topuna başımı koyup dinleniyorum hasret gideriyorum😂 bir de koşmayı özledimmmmm
aprilbaby Gokturkmom_ temizlik yapmak çok severim ama özgürce yapamıyorum, rahat hareket edebilmek, rahatça yemek yemek 🙂
hilalturkerrr Kahvemi ve sigaramı içip keyif yapmayı, bulantısız ve kusmasız bişey yiyip içebilmeyi birde bel ağrısız günleri….
cheerfulmomy Gokturkmom_ su içmek, istediğini yiyememek mide bulantı korkusu daha yolun başındayım şimdilik bu kadar 🫠