Gokturkmom_ Ben mesela en çok yüz üstü rahat rahat uyumayı özlemiştim 😅 Özgürce hareket edebilmeyi 🏃🏻♀️➡️ bir de sabah kahvemi özgürce içmeyi ☕ 💬 Peki siz en çok neyi özlediniz? Hadi yorumlara yazın bakalım 👇💕
LadyX Gokturkmom_ aynen bence de kesinlikle yüz üstü uyumak 🥲 ama doğduktan sonra da memeler yüzünden yatılmıyormuş 😅
Gokturkmom_ sadecoffe Ayy ilk zamanlar insan çok uyku halinde oluyor yaa🙃 sonlara doğru ben baya enerjiktim ☺️
birLinaaannesi96 [silindi] ay cidden midye yemek doya doya😅😅😅 karşıma çıkıyor inat gibi reelslerde bide 😅 ilk gebeliğimde eşim asla yedirmedi şimdi yine yedirmiyor.. doğum sonrası kovayla aldırmıştım hahskdnhsjs
1712s [silindi] bir mevlütte tavuk pilav üstüne karabiber dökmüşlerdi, limon sıkarak yedim belki birebir midye tadı değil ama bence andırıyor en azından denenebilir 🤣🤣 midye yemekten iyidir diye düşünüyorum🤣
tugba6333 En çok özlediğim şey inanmayacaksınız ama temizlik su an karnımdan dolayı eğilip kalkamıyorum çok zorluyor beni
Rose_07 tugba6333 Katılıyorum karnım daha çıkmadı ama düşük riskim vardı birde servikal yetmezlik var şöyle doya doya temizlik yapmak istiyorum foşur foşur. Malesef baskasinin yaptığı da içime sinmiyor. Ve benim daha iki mevsim atlatmam lazım bunun için. 🤦🏻♀️
MadameTussauds Gokturkmom_ Hazimsizlik yasamadan yiyip icebilmek, rahatca hareket edebilmek, istedigim kadar kahve icmek 🥹
nilsumm Gokturkmom_ Hamburger yemek gebelikten önce haftada 2 3 kere tüketirdim yanında kolayla ama şuan içemiyorum kola hamburgerde yiyemiyorum doktor yasakladı 🫠🥹
Gokturkmom_ birLinaaannesi96 aayyyy evet eşim yedirmedi sonra o tamam ye dedi bu seferde ben vicdan yapmıştım 😅
[silindi] birLinaaannesi96 ben 3 ay emzirebşldim kızımı, emzirdiğim sürede yemedim memelerim rahata kavuşunca doya doya yemiştim 😂😂😂
penbe_karisi Rahat hareket etmeyi çok özledim şimdi böyle hareketlerim kısıtlandı resmen 🥹🥹🥹🥹😁😁😁 gönül rahatlığı ile temizlik yapmak çok özledim 😁😁😁😁😁 size biraz tuhaf gelebilir ama 😁😁😁😁😁
suleferhat Gokturkmom_ midye yemeği bende özledim hafta sonu kardeşim almış seviyorsun abla diye yiyemedim ama Rahat bir şekilde uyumayı özledim sol tarafa yatarak uyumaya çalışıyorum genellikle
bsrm Gokturkmom_ özleniyormuş çünkü rahatca temizlik yapamıyorum ev kirleniyor ve temizleyemiyorsun🙈😃