suragungor 2atdsy hayir kadin doguma muayene olmaniza gerek yok online randevu sisteminden kadin dogumu secip huseyin ekiciyi secin ve randevu alin hastanede perinatoloji bolumunde odemenizi yaptiktan sonra sizi cagiriyorlar siraniz geldiginde
mom_life Atyonlugra Kaö haftalık hamile siniz Vitamin vs yazıyor mu? Sizler hamileliğinizde Hangi vitamin vs kullandınız
suragungor mom_life bende ulas hocaya gidiyorum canim 32 haftalik hamileyim decavit multivitamin, demir ilaci, d vitamini, magnezyum yazmisti bana folik asiti 12. Haftada birakip bunlara baslamistim
Atyonlugra mom_life onceden fatma devran hastasiydim tup bebek annesiyim suan 14 haftaligim 6 haftalikken ulas hanima gecis yaptim 12. Haftama kadr fatma hocanin verdigi ilac ve ignelerle devam ettirdi 12. Haftadan sonra vitaminlerle devam ediyorum birktrdi bazi ilaclrimi folik asitte birktim cok ilgili ve kibar bir bayan hersyi sorabilirsnz esim ve kayinvalidem bile iceri girdiler muayene zamaninda
busepolatt suragungor bütün yazılanları okudum söylemeden edemeyeceğim maşallah ne kadar güzel detaylı anlatıyosun gerçekten böyle herşeye sıkılmadan cvp verenlere bayılıyorum 🥰 bende mesut hocaya takipliyim şuan 23 haftalığım şimdiye kadar memnun kaldım ama aklımda hala ulaş hocaya da gitmek var çok kişiden duydum ismini bende nasip olursa normal doğum yapacağım ama normal doğumla ilgili hiç bilgi alamadım inşallah bu konuda da biri bizi aydınlatır ücretleri neler özel oda seçebiliyo muyuz vs merak içindeyim
suragungor busepolatt yaa cok tesekkur ederim 🫶🏻 hamileligimin ilk haftalarinda bilgi alabilmek icin cok ugrastim ama hicbir sey bulamamistim hastaneyi aradim sekreterlige gittim yine fiyat bilgisi alamamistim simdi ogrenince belki birilerine faydam olur diye bildiklerimi anlatmaya calisiyorum 🌸 normal dogumla ilgili hicbir bilgim yok malesef ama su an icin sezaryen ucreti 5.700 diye biliyorum davut hoca prof onun ucreti 7 binmis ozel oda secebiliyorsunuz ozel serviste odalarin gecesi 900tl ama orda yer bulmak zor oluyor sanirim saglik turizmi servisi var orda yer genelde oluyor gecesi 1500 tl ozel servise gore biraz daha luks ikisininde icini gezme sansim olmustu
curaaa busepolatt merhaba , ben de normal doğum istiyorum ama bilgi alamadım kimseden.Ani bir durumda turizm odasından kesin yer bulabiliyor muyuz ya da doktor geliyor mu merak ediyorum siz bir şey öğrenebildiniz mi?
busepolatt suragungor evet turizim odasını duymuştum ben direk o odayı tutarım çünkü eşimin yanımda kalmasını istiyorum kayınvalidem de evde 3 buçuk yaşında oğlum var onunla kalır yada izin verirlerse hep birlikte kalırız 😅 ahh ahhh asıl merakım normal doğum süreci yarın kontrole gideceğim yine oradaki gebelere soracağım inşallah biri biliyodur
suragungor busepolatt bazi odalar cok buyuk bazilarida kucuk oluyor eger sansiniza buyuk oda gelirse cook rahat hep birlikte kalinir ama benim yattigim odada iki kisi anca kalabilirdi yan odamda asiri buyuktu 2 berjer 1 uclu cekyat 4 kisilik yuvarlak yemek masasi hasta yatagi ve refakatci koltugu vardi 😂 kontrole gittiginizde giristeki sekreterede sorabilirsiniz aslinda nerden bilgi alabilirim fiyatla ilgili diye belki soylerler
mom_life Atyonlugra Rabbim sağlıcakla kucağına Almayı nasip etsin inşaAllah Bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum ondan önce ölü doğum yaptım Malesef ilk hamileliğim özel hastaneydi simdi fakülte hocaların daha bilgili olduğunu düşündüğüm için fakülte gitmek istiyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes memnun ben çalışıyorum tahlil sonuclarını wp üzerinden atınca bilgi verir mi bilmiyorum siz tahlil sonuçları vs nasıl yaptınız
Atyonlugra mom_life basınız sagolsn benimde bundan once ikizlerimin kalbi durdu 5 yildir bekliyoruz herhangi bir sebep bulunamadim smdikinide cok temkinli gtmek istdk oyle universiteyle ilerlyrz bakalim insaallah Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin can sagligi versin tahlillerde veriyorum birdahaki kontrolumde bakiyor simdi senin yeni oldugu için sık sık gidersin kalbini kesesi yolk saci filan derken surekli cagiracgi icin haftada bir tahlilde versn gttgnde gosterirsn kalp sesinden snra 3 hafta sonra gel yada bir ay sonra gel diyor birde ilk zamanlar haftaya gel derse gittiginizde kontrol icin geldim doktor hanim cagirdi diyin ucret odemeyin cunku 2 hafta icinde iki kere gidildimi ucret odemiyorsunuz sekretere bildirin doktor hanim cagrdi gel dye diyin ucret vermezsiniz
Atyonlugra mom_life ama doktor hanimada soyleyin hani randevu sisteminden haftaya randevu verilmyr dye o zatn syler kontrole geldigini soyle adini yazdr dye ucret alinmaz ben ayda bir 3 haftada bir gttgm icin ucret oduyorum
mom_life @suragungor sanırım sizi hastanede gördüm tansiyonunuz çıkmıştı odada bende vardım eşin tekerlik sandalye ile kadın doğum götürecekti sizi sık tansiyon takibi vs istemişti ulaş hoca Yatış verildi diye biliyorum, Suan nasılsın iyi misin? Sezeryan erken yapma gibi durum olur mu bebek için tansiyon riskli merak ettim sizi
suragungor mom_life yaa siz miydiniz icerdeki hanfendi valla hakkinizi helal edin beklediniz benim yuzumden İyiyim su an sagolun hastaneden ciktim ulas hocanin orda tansiyonum 14/8 cikti muayeneden sonra kadin doguma cikarsin biraz takip ederiz dedi muayene sirasinda gozum karardi kulaklarim uguldamaya basladi midemde bulanmaya baslayinca bayilcam galiba hocam dedim o yuzden biraz yatirip bekletti sagolsun esimdende sandalye getirmesini istedi 2 saate yakin yukarda yattim tansiyonum orda 11/6 12/7 cikinca yatirmadi taburcu etti planli sezaryen olacak zaten cok bekletmek istemiyor su an 33 haftalik 37-38 gibi aliriz demisti 4-5 hafta daha disimi sikmam lazim sanirim sordugunuz icin tekrar tesekkur ederim 🙏🏻🌸
mom_life suragungor Yukardakılere baya ilaç saydı sıkı takip vs dedi sinem diye birini aramıştı sanırım, Bebişin Kilosu vs iyise 2600 altı değilse 35 haftada alınabilir aslında tansiyon hamilelikte riskli bir durum dikkat et kendine ☺️
suragungor mom_life evde genelde dusuk cikiyor ya insallah biraz daha idare edebilirim su an kilosu 2115 gr biraz daha buyumesi lazim 😊 evet ya Ulas hoca ilgili gercekten bugun icerde fenalasincada gercekten cok ilgilendi sagolsun yukarda yatarkende geldi yanima bakti nasilim diye daha oncede benim tansiyondan hastanede yatma oykum var ciger gelistirici yapilmisti bugunde yatis verseydi buyuk ihtimalle bugunde yapilacakti her sey yolunda gidince vazgectiler 😊
mom_life suragungor Canım sana da sürkeli soru soruyorum ☺️ Bu benım 2. Gebeliğim ilk özel hastanede olduğu için çoğu şeye vakıftım. Sen bebiş renkli ultrason ile gördün mü ulaş hoca renkli ultrason resim vs veriyor mu ☺️
suragungor mom_life ulas hoca vermiyor canim detayli ultrasona fakultede huseyin hocaya gittim iki kere orda renkli bakiyor 3d yuzunu gormek istemistim o zaman bakip gostermisti ama yine kagit olarak renkli vermiyor ekrandan telefonla cekmistik verdikleri kagit siyah beyaz esim renkli ultrason olsun istiyorsan ozele gidelim orda hem bakar hem resmini aliriz dedi ama ben gerek duymadim😂