Meral_63 Âdetendir son 99 ama doktor iki haftada geri de geliyor dedi inşallah herşey yolunda gidiyordur Evet kızlar şafak kaç sizin ☺️🥹
MadameTussauds Meral_63 Hadii cok sükür sende iki rakamlara düstün kiiiz bacimsuu 😍🥹 Meral_63 Kiz niye kustun o kadar yaaaa cok mu karistirdin naptin 😳
Ayseguls_baby Meral_63 biz 96 olduk teyzesi aynı gidiyor kızlarımız 🥲 niye o kadar kustun canım sürekli kustuğun için mi bebiş geriden geliyor doktorun ne dedi bu konuda
Meral_63 Ilgaz01 ha hayırlısı sağ Salim kucagimza alırız inşallah 🥹 Bacım dün gece kusmaktan öldüm yeminle 🥹 oturtup ağladım piskolijim bozuldu resmen 😒
Ilgaz01 Meral_63 ben kızda sezaryen masasında kustum 3 hafta geriden geldi 2500 gr doğdu meme tutamadı ben çok rezil oldum git serum yaptır bir hafta rahatsın
Meral_63 Ayseguls_baby dveelte ki doktor doğru açıklama yapmıyor ki iki hafta geride dedi bu hafta özele gidecem yine inşallah herşey yolundadır
Ayseguls_baby Meral_63 bide özele git bakalım o ne diyecek kuzum inşallah kısa zamanda toparlar prenses 🌸
Celestial Meral_63 aramızda 2 gün varmış 🥹 iki hanelere düştük şaka maka. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Annekuzusu123 Meral_63 son 6 Allah izin verirse perşembe 38+0 son kontrol pazzartesi sezeryan Allah’ın izniyle 38+4 de
Meral_63 Annekuzusu123 sağ Salim kucağına alırsın inşallah bacım 🥹 böyle yaklaştıkça insan korkuyu bidr ilk doğum olacak sa,🥹🥹