aybalasmom tahamommy iyi yapmışsın. İyi şartlar neredeyse doğumu orda yapmak çok mantıklı, ben de öyle düşünüyorum inşallah öyle olur. Allah razı olsun eşinden de 🙏
momica tahamommy yaaa çok heyecanlı 🥹 artık sensiz atıyor günler sen 39+2 de kaldın ben 39+3 den devam 😁😁
Ayseguls_baby tahamommy oyy canım Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın hakkını helal et 😍 çok iyiymiş valla özel konforunda desene inşallah ben de senin gibi memnun kalırım ❤️❤️
tahamommy Ayseguls_baby ay helal olsun tabi kii 🥹 ilgi alakaları bile çok iyidi canım illa ki bi kaç sivri tip olabiliyor tabi onları da görmemezden geliceksin gerisi gerçekten muhteşem bir ekip, çok şükğr diyorum 🥹
Ayseguls_baby tahamommy gebelik okuluna gidiyorum ebeleri çok iyi genç ekip 😍 şartlarını da beğendim gerisine bakıcaz göz yumucaz bazı şeylere bebeğimiz sağlıkla gelsin de onlar tolere edilir 😍
visnelicheescake tahamommy çok sevindim aşko senin adına hep postlarına denk geliyordum sağlıcakla büyüt bebeğini 🌸
tahamommy Ayseguls_baby evet aşkım önemli olan uyumlu olmak o zaman çok güzel işler oluyor 🥹 sağlıkla kavuş inşallah