Cigdamra Kızlar 33.haftadayım dün akşam dan beri karnımda bi sertlik var. Akşam önemsemedim ama sabah uyandım hala devam ediyordu. İnce ince de böyle kasıktan ağrım var. İlçe de ikamet ediyorum hastane biraz uzak ha deyince gidilmiyor. Sizce gitmeli miyim
Mom__12 Cigdamra eğer uzun süreli sertlik yoksa doktorum sorun görmemişti yerleri daraldığı için hareket etmekte zorlanıyorlarmış ve bende 34 e giricem benimkide çok hareketli doktorum hareketsiz bebekten korkarız bişey olmaz dedi 😀ama siz yinede kendi muayenenizi olup doktorunuzla bi konuşun bence içiniz rahatlasın
yildizkaradag Cigdamra bende de düzensiz şekilde oluyor doktoruma söylediğimde yalancı kasılmalar oluyor demişti 31 haftalığım bende ama dün geceden beri aşağıya baskı yapıyor hareketleri aşağıda hissediyorum sizde de oldu mu ?
trksrt Cigdamra bazen ben de şaşırıyorum aşırı hareketli oluyor. Ağrılarınızı doğuma hazırlık sancılarına benzettim ilk gebeliğimde benim de oluyordu. Sertlik için bilemiyorum belki çok da önemli bir şey değildir diğer hanımlar da yazar
Cigdamra tazeanneee0 çok şükür bişey çıkmadı sonuçlar temiz ama ağrı devam ederse yatış verelim dedi. Takip edicez bakalım.
Cigdamra trksrt hayır 2 gündür böyle. Bu arada sonuçlar temiz ama takip edecek doktor. Duruma göre yatış verebilirim dedi