tugbazeyd1 QueenBahar_ benimde bir oğlum var onda evet uzun ve fasulye gibiydi bunda daha düzenli gibi bilmiyorum ben erkek hissediyorum:) 1 ayaa öğreniriz sizede yazarım😍
tugbazeyd1 Baltanam41 13+2 😍 sağlıkla gelsin bende erkek hissediyorum ilk oğlum oldu dedim ki sanki bir tane daha olsa oda erkek olur gibi gerçekten erkek hissediyorum ama kızda çok istiyorm😍
gizemkzlkya tugbazeyd1 selamlar 💐 resmen içimi okumuşsunuz 🥹benimde 4 yaşında bir oğlum var şuan 13 haftalık hamileyim cinsiyet belli değil ama erkek hissediyorum önemli olan sağlıkla gelsinler inşallah rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin 🙏🏻
tugbazeyd1 gizemkzlkya amiin amiin 🧚🏻♀️ bence erkek anneleri hep böyle hissediyor 😂 banada haber verirsiz olurmu aynı haftadayız belki ikimizinde kızdır birbirmize güzel haberler veririz😌😍
tugbazeyd1 gizemkzlkya ya eski postlara bakarken profilinize girdim belli olmuş sizin galiba,bizde yarın öğreneceğiz inşallah:) anneler hissediyormuş demekki
gizemkzlkya tugbazeyd1 evet canım bugün netleşti bizim doktorumuz %90 erkek dedi 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah sende öğrenince haber verirsen çok mutlu olurum 🙏🏻💐🥰
MorKelebek54 tugbazeyd1 size erkek hissetigimi soylemistim. Tutmamis 😅 hislerim anlik tutuyo ya cok iyi odaklansigimda hissediyorum ki kendimde de bil yanlis hissettim. Kiz hissettim oglum oldu😂
tugbazeyd1 MorKelebek54 evet bana erkek demiştiniz bende erkek hissediyordum kendime 😂 anlık bazen bende bazıların tutturabiliyorum demekki bir saati var denk gelirse tutuyor😂