pembeayakkabilikiz Seda_nur4760 yok canım 16 da soylerım dedı doktor 16-17 haftalık öğrenecegız Insallah net bellı olur ☺️
Seda_nur4760 Didooo2604 ay darısı başıma o günleri görmek nasip olsun inşallah benım 2. Hamileliğim çok zor geçiyor
Papatya05_ Seda_nur4760 valla en güzeli evde bi yetişkin varsa peş peşe doğurmak mantıklı 🌸 inşallah sende sorunsuz dertsiz ayrılıp kendi yuvanıza geçersiniZ sonrasında
Derya146 Papatya05_ Yo zor olmuyor Allah’a şükür bulantım filanda çok az oldu zaten bazen hamile olduğumu bile unutuyorum ara ara bel ağrısı olmasa hiç aklıma gelmiyor bebek olduğu 😂
Papatya05_ Derya146 benimde elhamdülillah iyi ara ara kusmalarım oluyor fakat oğlum zaten 5 yaşına yaklaştı okula gidiyor o yüzden aklım onda kalmıyor bende evde ev işleri derken bu hamileliğim elhamdülillah çok sakin ve güzel geçiyor
Papatya05_ Derya146 ben fetal dna yaptırmıştım ilk gebeliğimde de bunda da yaptırdım orada cinsiyet belli olmuştu 13 haftada fakat ben doktor kontrolüne gittim geçen hafta 17+4 gibi orqdw da doktorum baktı kız dedi Cinsiyetimiz kız sizin ?