beyazorkide_ Kaçıncı haftada anne çantasını hazırladınız ve neler koydunuz ben 35.haftadayım yarın hazırlamayı düşünüyorum sizinde fikirlerini almak istedim 2.doğumum fazla bir şey koymayı düşünmüyorum çok koymuştum ilkinde hiç gerek yokmuş🙃 siz neler yaptınız?
Zge12 beyazorkide_ benimde ikinci doğumum olacak canım nasipse bende çok bişey koyamadım yani gerek yokmuş o kadar şey koymaya 36 da hazırladım bende 38+2 yim şuan
Meyra19 beyazorkide_ bende 35 haftadayim herşeyi yıkadım utuledim yerlestirmesi kaldı çantaya iki takım pijama bir sabahlık üç dört tane çorap 3 atlet beş külot el havlusu vücut havlusu tarak krem makyaj malzemesi tesettürlüyum o yüzden yazma şal felan ben normal ped koydum kanamam çok olmuyor çünkü ilkinde öyle olmuştu terlik birde hastaneden çıkarken giymek için rahat şeyler şimdilik bunlar sonra ekler miyim bilmiyorum 18 gün kaldı
bayatlamayankurabiye beyazorkide_ 31. haftadayım. Bu ay bitmeden hastane çantamı hazırlamayı planlıyorum. Allah korusun ama acil bir durum olursa bir de hazır etmediğim şeyleri dert etmek istemiyorum.
tmtamam beyazorkide_ ben yedekleri hazırladım ilk bebekten dolayı ama asıl ihtiyaçları bugün alicam 36+4 hastane çıkışı filan alamadım daha her an dogurcam gibi hissediyorum bugün koysaydim hayırlısıyla rahatlicaktmm bende pek bişey koymicam ama ilk doğumda 6 gün hastanede yattım bunda bu bebekte bir sıkıntı olmazsa 1 günlük kıyafet koycam çünkü çıkmayı düşünüyorm hemen evdede oğlum var 3 yaşında 🥹Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah