40+3tum ilk gebeligimdi ve ne acilma ne nisan ne su gelmisti. 3 gunde bir doktora gidiyordum, en son bu sabah randevum vardi ve yine “daha doguma var” lafini duyup donecegim diye dusunuyordum. Ama onceki aksam pembe renkli bir akinti geldi, nisan oldugunu dusundum. Bu sabah uykudan hafif bir kasilmayla uyandim. Dusa girdim baktim gecmedi ve siddeti 7 dakikada bir duzenli olarak geliyordu. Hastaneye gideyim derken suyum geldi, gercekten idrarla karistirilabilecek ya da tutulabilecek bir sey degilmis. Derken sabah 8de hastaneye gittik, 3 cm acikligim vardi, sonra kasilmalar gelmeye devam etti, o esnada ben hep yurudum, pilates topu uzerindeydim ya da dustaydim. Sonra ikinma hissimin geldigini soyledim ve epidural takip takamayacaklarini sordum. Acikligima bakip 10 cm olmussun ne epidurali dediler ve dogumhaneye aldilar, 13.15te de kizimi kucagima aldim. Zorlayici miydi? Degildi diyemem. Ama dayanilayacak ya da hep korkuttuklari kadar da degildi. Okuyan herkesten bir masallah bekliyorum, Rabbim daha kolaylarini size nasip etsin insallah🤲🏻