suleferhat Kizlar bişey sorucam kalsiyum ilacı çok büyük olduğu ixin yutamadigimdan kirark içtim ama sonra internetten baktım tavsiye etmiyorlar bı sorun olur mu
suleferhat HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sabah doktoruma soracagim ama telaş sardı sabahı nasıl edicem bilmiyorum
suleferhat HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI anneoluyorum1212 kizlar doktorum da zararı olmaz dedi teşekkür ederim 🥰🥰
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI suleferhat ortasında kırmak için çizgi olmayan ilaçları kırarak içmek sakıncalı canım panikleme ama nöbetçi eczane varsa arayıp sor belki o ilaç için sorun olmuyordur
daisymom_99 suleferhat bir şey olmaz ya ben her hapı çiğneyip yutuyorum fobim var tğm yutamıyorum o zararlı diye yazanlar antibiyotikler onlar damaktan beyine felan gidiyormuş
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI suleferhat canım senin için yapay zekaya sordum. Sorun olmuyormuş ama mide rahatsızlığı yapabilirmiş içemiyorsa sıvı veya çiğnenebilir formlar kullanabilir yazdı. Bol su iç sen bişey olmaz
suleferhat daisymom_99 eşim de korkuttu biraz zararlı diye ama çok büyük yutamadim şimdi de korku saldı bilmeden bişey yapmışiyimdir bebeğime diye bişey olmuş mudur korkusu saldi
daisymom_99 suleferhat kız yok ne olacak hamileyken ağır hap içemiyoruz zaten içtiğindede o kadr zararı olacak içerik yok yani yinede korkuyorsan birdahakine dikkat et
suleferhat daisymom_99 o an yitamayimca kırıp içtim eşim de söylenince biraz korktum o an düşünemedim aslında haklısınız ağır ilaç değil vitamin ilacı ama