Fadime97 Azrmgll yaa gittim bugün doktora beni geri gönderdi bir ay sonra yeniden gel dedi takip edicez dedi başka da birşey demedi
Fadime97 1eylülde 14mm 1 ekimde 23mm olmuş sanırım doğana kadar büyümeye devam edecek inşallah küçülür ve solda 8mm olmuş
Azrmgll Fadime97 inşallah büyümez daha fazla durur stente gerek kalmaz sol tarafınıza yatin sürekli bol su için
Superisibeyza Baklavaseverim benim de hamilelikten önce böbrek genişlemem var. Senin hamilelikten önce de var mıydı gebelikte kacıncı haftada sorun çıkardı sana ve ağrılar şiddetli miydi gebelik öncesine göre
Baklavaseverim Superisibeyza Benim doğuştan vardı yetişkin olunca geçti çocukluktaydı yani hamileleikte de çok yattığımdan tekrar genişledi
Azrmgll Fadime97 düzelir inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ben artık sağ tarafa yatmıyorum şu çok içiyorum. Doktor şuanlık durmuş dedi
Superisibeyza Azrmgll dayanılır gibi mi ağri ben hamilelik öncesinde de büyüme vardı çekiyorum agrı zaten ama işimi gücümü anca yapabiliyorum daha şiddetli işten güçten düşürecek bir ağri gelmesinden korkuyorum
Azrmgll Superisibeyza bazen evet yürüyemiyck duruma kadar geliyordum felaket bir ağrısı var siddetlenirse rabbim kimseye yaşatmasın