asellim143_ Kislar grip le mücadele ediyorum 1 aydır ne yapsam ne içsem geçer ki sıcak su limon içiyorum hep ama fayda etmiyor ne yapabilirim başka bı hastalık mi yoksa ne 1 aydır grip burun tıkanıklığı gecmezmi
nilsumm asellim143_ Salgın var canım bol bol nane limon kaynat iç tavuk suyu çorbası yap çok geçmiş olsun🙏🏻❣️
zhrabrk asellim143_ alerjik bi durum olabilirmi mevsim geçişlerinde oluyor genelde grip gibi gözüküyor. Ben her geçişte yaşıyorum aylarca tıkalı geziyorum hamilelikten önce sprey ilaç kullanabiliyodum ama şimdi sadece uçucu yağ damlatıyorum bulunduğum odaya
asellim143_ zhrabrk cnm alerjim var normal de gebelikten önce ben hep ilaç kullanıyordum fakat şimdi bişey kullanamıyorum artık tıkalı gezmekten gına geldi ne uyuyabiliyorum ama
zhrabrk asellim143_ saf nane yağı okaliptüs yağı gibi şeyler kullanabilirsin. Direk değil tabi yastığına damlat buhar makinesi buhurdanlık filan varsa onlara damlatabilirsin.
Bimiyendis asellim143_ rezonans tedavisi diye bir şey var bulunduğunuz şehirde yapan var mı bilmiyorum ama belki şifa olur aklınızda olsun