DuruDefne_mommy Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim. Kalçamda ve belimde çok fazla ağrı olduğu için doktorum magnezyum ilacı vermisti.Ama şuan ağrılarım geçti gibi hissediyorum.Sizce devam etmeli miyim kullanmaya? Siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
SuEr_Tu1512 DuruDefne_mommy Nerdeyse 20.hftadan beri kullanıyorum şuan 34 haftalık hamileyim. Sırt ve bel ağrısına dayanamayacak dereceye geliyorum, doktorum magnezyuma devam et hatta yetmiyorsa ilave edeyim dedi bakalım ne zaman bırakırım 🤷♀️
Ecisbicis DuruDefne_mommy evet devam edin her gün içmeye özen gösterin, bundan sonra daha da bacak kasılmalarınız ve karın kasılmalarınız olacak
kaybolmuszaman DuruDefne_mommy bırakmayınn bence benim doktorum da 16. Haftada başlattı bir süre kullandım 25. Haftada felan geçti ağrılarım deyip doktoruma danışarak bıraktım. Kan ilacına başladıktan sonra ağrılarımın geçtiğini düşündüm doktoruma geçti ağrılarım kullanmasam olur mu dedim doktorum da magnezyum senin ağrılarıma iyi gelmiştir ama yine de sen bilirsin dedi. Bıraktıktan sonra bel ağrım tekrar başladı hemen geri kullanmaya başladım.
DuruDefne_mommy SuEr_Tu1512 ilerleyen haftalarda ağrılarım artar belki de şuan devam etsem mi diye düşünüyorum bende
SuEr_Tu1512 DuruDefne_mommy Etsen faydası olur yani doktora söylediğinde bile o da magnezyuma devam et der bence
annelikyolculugumm Devam etmenizde fayda var bence kasılmaları da rahatlatıyor erken zamanda kasılma vs yaşamamanız için. Yine doktorunuza sorarsınız tabi ama benim kasılmalar erken başladığı için doğuma kadar kullanacağım size zararı olmaz faydası olur 🌸
DuruDefne_mommy annelikyolculugumm günde 1 tane olucak şekilde devam edeyim o zaman.Bir dahaki doktor kontrolüm de yine söylerim doktoruma teşekkür ederim 🌸
Pitircigin_annesi DuruDefne_mommy bende toz olanlardan kullanıyorum suya dökülüp içilen . Sadece agrım olduğunda içiyorum
Busranur_mnts Pitircigin_annesi magvital mi doktor bana da ondan verdi 1 haftadır kullanıyorum 19 olucam yarın kalça ekleminde bacağa doğru ağrım oluyodu