Senbenbenegim merhaba bende 35. Haftadabo illete yakalandım çoknzor geçti her yerim kaşınıyordu cildiyeye gittm uyuz değil onda böyle köprü olur dedi eşimdede kaşıntı yoktu o sırada annem burdayı ondada yoktu int baktım ve bnmle uyan resimler vardı gebelikte pubb diyolar gebelik ürtikeri cildiye bana kurdeşen ürtiket diye geçti ztn kaşıdıkça her yerim kanadı yara oldu tarakla at kılı fırçasıyla kaşıyordm ben bnm karnımda başladı çatlaklarımda sonra 3-4 günde tüm vücuduma yayıldı bütün tahlillerim temiz çıkıyodu doktora gittim prednol verdi iğne hap krem yinede banamasn demedi artık kafamı duvarlara vuruyodm canımın acısından 37.Haftada bebeğim strese girdi doğum yaptım şuan 1 aylık doğumdan sonra geçti 3 gün sonra yine başladı başka cildiye çye gittim o da bana prednol verdi emziiryotö dedim aynı habı verdi krem verdi ipneyi vurunca hafifliyotdu ama tam geçmiyodu bırakınca ama azıyodunkalıntı yine gittim dekor diye ipne kullandım prednolun düşük dozludu şuan bitti yine her yerimde nüks etti göğüslerim kıpmırmıxı ve kabarıyor elim değdikçe ısırgan otuna değmiş gibi kaşınıyor bu sefer ensemdede çıktı artık cildiyeciler buraya gelme üniversiteye git çaplı araştırılsn diyo bunun tam sebebi bilinmiyor hastalık bittince zaten heryerin yuvarlak yara kabul bağlıyor cildiye doktoru bana vücufun çok çdrm almış demişti ilyihap bu ahale getirdiğindrn bahsetti 3 yıl donra yavruma kavuştum ama çokmzor geçiyor kucağıma alamıyorm çünkü bu rahatsızlık ısıya adla grlmşyot duştan çıkamıyodm doğum sonrasınsürekli duş aldığım için üzerine bide sezeryan bölgem iltihao ksptı onunla uğraştım çok çaresix rahatsıxlık dopum sonradı genelde geçiyor ama azda olda bnm gibiler oluyormuş bu durumu yalayan varda belki umut olur bende uyuzum diye günlercr ağlamıştıım a adrğilmiş onda köprü köprğ olur dedş eşimde annem yanımda kalırdı ondada yoktu annem karşımda gizlice apladıpımı bilirim 20 gün çektm 20 saat uyuduysam uyurdum çok zordu hala zorluyor beni böyle durum yaşayıp geçenler oldumu artık psikolojik sırunlarım hççbaşlafı bana umut olacak birisi