Eri banukaya39 bir gebein günlüğündeki takviyelerin hepsini aldım ovulasyonu jeli. Prowomen act bana prowomen act eşime daha bu ay başladım şimdi yanlış bir yönlendirme yapmak istemem sadece 1 ay 8mm de kaldı aslında belki sadece o ay kaldı diğer aylar büyüyordu net büyümüyor diyemiyorum o yüzden ama olsun bu takviyeler kalite verir diye aldım sonuçta büyümesi değil kaliteli büyümesi önemli
nurr19 Eri Aynı takviyelere bende başladım ikimizde de bir sorun yok bir kimyasal gebeliğim var, pik görmedim daha inşallah bu ay o güzel haberi alırız
Eri nurr19 kaç aydır kullanıyorsun düzenli kulla canım bence işe yarıyor bilmiyorum ama be pik gördüm
nurr19 Eri 15-20 gün olmamıştır bile yumurtlamamda ya da çatlama da bir sorun yok benim, sadece eşimde hızda sorun var onun içinde jel aldım, bakalım bu ay işe yarayacağını düşünüyorum ben
Eri nurr19 jeli bu ay sadece 1 defa kullandım silikelştiği zaman ama içimi yaktı resmen hissettim sizdede öyle oldumu yani afedersiniz ilişkinin hemen arkasından yandı yani böyle
nurr19 Eri Benim bugün ovülasyın testim pik seviye de, jeli de ilk kez bugün kullandım, yanma gibi birşey olmadı bende
nurr19 nurr19 Eri Pik olmuş artık değil mi bi bakar mısın, bugünü değerlendirdik bir de yarın akşam diye düşünüyorum eşimde sorun var yoksa her gün yapılması lazım
Eri nurr19 bende çok anlamadığım için buraya attım ama öğrendiğim kadarı ile olmuş gibi gözüküyor teste devam et itici silik olasıya
gulsahh52 Benim testime de bakın kızlar doğru yapmısımdır heralde çünkü bi üstteki test bi tık daha açık alttaki daha koyu