Emell Mirom türk kahvesi günde 1 fincan tamam da neskafe cok zararliymis bebis icin. Tamamen bıraktım
esractn Mirom ben hic icmiyorum cnku nescafe zararliymis ayda 2 kere falan icilebilir belki ama hergun icmeyin derim. Türk kahvesi icin onun yerine günde 1 fincan i geçmesin ama
Mirom aslierbrg normal de ben sevmem ama hamileyken canim istemeye basladi 2.3 kere ictim toplamda ama icmesek daha iyi canm yorumları oku istersen herkes cok zararli içme yazmış
Esenn1 Mirom nescafe içme hanım onlar zararlı çok katkı maddesi var ama her gün bir fincan Türk kahvesi içebilirsin
Yenianne92 Mirom sade neskafeyi sutle karistirip icin ikisi ve ucu bir aradalarin icinde cok katki maddesi var
Yenianne92 Mirom hamis degilken gunde uc dort fincan icerdim sadeneskafe simdi cok canim isterse uc dort gunde bir iciyorum
Yagmur9833 Mirom nasil icebiliyosunuz hayret ediyorum sadece zararindan degil kafein dolu oldugu icin ben bi kere icmistim o kadar carpinti yapti ki elim ayagim bosaldi bi daha asla icmedim
Deletedmom133 Mirom günlük kafein oranı aşılmadığı sürece sıkıntı yok tabi bu sadece kahveyle ilgili değil çikolata çay kahve bakın ne kadar kafein varsa onu dengelersin 😊
DlstM Bn normal kahveyle aüt rozunu karıştırıyorm kahveyi tatlı kaşığıyl yarım atıyorm o şekilde haftad iki en fazla