Bltblt Gerçekten mücize... hiç Doğuma kendimi hazır hissetmiyordum 28.02.2018 38+6 haftalık olarak doğdu. Sabah uyandım hazrlndım normal kontrol e gittim NTS sancım 40’lar da 60 da çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum sancı olarak bir santim de açıklığım vardı doktor çok önemsemedi iki gün sonra tekrar kontrole gel dedi ben eve geldim gece saat 12:00 gibi oldu sancılarım çoğalmaya başladı düzensiz di ama gece iki oldu dakika tuttum 4 dakikada 1 düzenli sancılarım oldu 1 saat evde bu sancılarla kendim mücadele ettim sonra hemen hastaneye gittim sancılarım yüzlerde çıktı üç santim de açıklığın vardı Derken birkaç saat sonra 8.09 santim açıklıkla oğluşumu doğurdum Kolay mı tabii ki değil o sancı geldiği an çok kötü oluyor ama dayanılmaz bir şey değil biraz yırtılmam oldu dikişlerim var onları ağrı yapıyor ama ben hemen ayağa kalktım kendim girip çıka biliyorum ama gerçekten onu görünce herşey son buluyor♥️♥️♥️ Biraz uzun oldu 😀
SevgibiR Bltblt yok kız kısa bile 🤤 gözün aydın 💟 kaç saatte doğdu sancı başlayınca toplam adı ne ayyy bnm de haftam 38
Aycanay Bltblt Rabbim bağışlasın sağlıcakla büyütün insallah 😊 belirtileriniz varmıydı doğuma gitmeden önce canm
Kardii Bltblt benim 12 günüm kaldı belki daha az belşi olmuyor sancılarım çok çünkü 14 mart olucak inşallah beklerse gününü 😂😂
Martannesi Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Doğum öncesi sancılarınız varken bebek hareketleri nasıldı ?