htcrhy 14 haftalık hamileyim. Bugün temizlik yaptım bazanın içini açtım falan. Ağrım sancım hiçbir şeyim yok ama hafif pembe akıntım var. Bu bir problem mi acaba? Doktora danışmalı mıyım?
Asmel fb9706 ilk gebeliğimde hiç ama hiç olmamıştı tertemiz tamamlamıştım gebeliğimi ama bu 2. Gebeliğim ben de 24 haftalığım benim de ilk defa ki görünce çok şaşırdım açık pembe bir akıntı geldi,siz akıntı sonrası muayene oldunuz mu? Ne dediler size
fb9706 Asmel bugün sabah tekrar oldu doktora gittim bir sorun göremedi doktor 24 saat gözlem altında tutabiliriz isterseniz ama gerek yok bence dedi plesanta bebek rahim ağzı vs normal dedi her şey. Bende rahim ağzında pesser takılı onun yapabileceğini düşündü.
Gahana Asmel benimde 2hamileliğim ilkinde hiç kanamam olmadı çok normaldi her şey bu gebeliğimde 15 haftalarda oldu çok açık tenkti bi sorun yok dediler şimdi 21 haftalık oldum dün akşam kahverengi gbi lekelenmem vardı yarın kendi doktoruma görünücem hareketlerni hissedyorum diye acile gitmek istemedim
tkrk Asmel benim de öyle 1. Gebeliğimde harikaydı hiç bir şeyim yoktu 2.de 2 kere kanama geçirdim progestan fitille duruyorumn
Asmel fb9706 ben de gitmesem mi acaba? Yani tekrar eski hâline döndü akıntı durumum hemen bir sonraki wc de, daha 9 gün önce de perinatolojiye muayeneye gitmiştim kafam karıştı
fb9706 Asmel benim de eve geldikten sonra eski haline döndü. Doktorunuzun numarası varsa bi sorun isterseniz ben sordum tekrar olursa gel demişti sabah tekrar olduğu icin çağırdı gittim baktı
Gahana Arkdaşlar ihmal etmeyin gidin bence ben doktora gittim rahim içinde sıvı birikmiş enfeksiyon var dedi antbiyotik verdi iğne verdi erken doğumu tetikler dedi