Ebcog 28+1 günlük hamileyim fakat 1aydır bebeğimin ters dönmeye başlaması gerekirken hala aynı plasentada aşagıda.. yapabilecek bir şey olmalı. Doktor magnezyum kullan belki döner dedi de. Aynı problemle karşılaşan birileri illaki vardır arkadaşlar??
Yagmur9833 Ebcog bende 28 haftaligim basi yukarda ayaklari kasiklarima geliyor daha doner zamani var diye endise etmiyorum☺
Researcher Ebcog benimde plasentam aşagıda 30.haftadayım doğum için pozisyonu için erken değil mi daha cok yer değiştirirler endişelenmeyin magnezyuma da bu hafta kasılmalar için doktorumla konuşup başladık
Ebcog 031965 İnşallah benimkide dönenlerden olur plasenta aşagıda ters söyleyince korktum açıkçası ama doğum son anına kadar değişebilirmiş bende umutla bekliyorum canım🙂
Ebcog Researcher bana da magnezyum kullan ters dönebilir dedı. Deneyeceğim artık bir etkisini görmesemde magnezyumun.🙄
UcanHamile Ebcog daha erken benimde 31 e kadar tersti 31 den sonra döndü. Doktorum 37 ye kadar bekleriz döner mutlaka demişti ki dönmüş. Acele etmeyin dönecektir
Ebcog gevezeyazar1 sağlıkla dünyaya gelsinlerde yeterki.. Şuan benım için erken diye bende tedirginim.
Gamzeciks Varol döndüğünü hissedebiliyor musunuz? Hissedilir bişey mi yani. Yoksa ultrasonda mı fark ettinz?