Deniz147 Yeşillik yiyorum bol su içiyorum bugün bulgur da yedim ama hiç bir faydası yok ekstra çay ve bestlak kullanıyorum , göğüs pompası kullanıyorum başka mucizevi bir önerisi olan var mı ?
[silindi] Deniz147 uyku bitanem. Dinlenmek en önemlisi. Stres yapmaman. Tahin, Tahin helvası e bebekte malt içecekler satılıyor onları da deneyebilirsin
Deleted33000 Deniz147 bana incir onermislerdi canım kuru incir dut kurusu süt yapıyormuş ama en önemlisi dinlenmiş stressiz olmak iyi geliyor benim sütüm yoruldugumda yada stres yapınca hemen kesiliyor dinlenince geri geliyor
Herseydenbiktim Deniz147 Benimde yoktu 2 3 bardak rezene çayı bulgur pilavı domatesli falan yanında soğan yiyorum bol bol şekerli şeyler yiyorum biraz geliyor
Nzlelms Deniz147 findik badem ceviz. Hepsini kullandim 1 yasinda oglum var inanamiyorum yedigim zaman goguslerim sizliyor sutten
Arzudefneeee Kuşum kuru dut varsa kaynat devamlı suyunu iç emin ol ki fark eder sıcak duş al göğüslerine masaj yap duşta su iç çok yeşillik falan zaten arttırır ama dut suyunu dene mutlaka içine kuru hurma incir falan da atabilirsin aç kalma devamlı kuruyemiş falan ye
Arzudefneeee Deniz147 kaynat dutları ye suyunu da iç devamlı tabi uyumaya da çalış işe yarar mutlaka olumsuzluk düşünme
Deniz147 [silindi] evet canım kolik bebek çok zor oluyor maalesef etrafımdaki kişiler mesela ben hiç bebeğimi bilmezdim felan diyorlar sürekli uyuyor felan diyorlar ben yani bir dk bırakıp sofra toplayamıyorum şans meselesi