Zezeyyuu Hiç şiddet gördünüz mü gördüyseniz sonrası nasıl ilerledi nasıl devam ettırdınız o anı içinizden nasıl atabildiniz eskisi gibi olabildiniz mi.
Daisyy000 Zezeyyuu Evliliklerinin ilk senesinden eniştem ablama vurmuş,ablamda sen bana vuramazsın ben kendim vururum diyip kafasını duvara vurmuş, o günden sonra enistem ablamdan korkmuş ve bidaha böyle bir olay yaşanmamış
Diamondstallion Zezeyyuu görmedim o yüzden büyük büyük laflar edemem ama kadına şiddetin her türlüsüne karşıyım. Muhtemelen kendimden korkardım o anda. Önüme bakmak için çareler arardım.
Efnansu2525 Kimden gördüğüme bağlı. Ailemse susup geçerdim Ama eşim ise bende yapıştırır geçerdim.ve birsaha aynı şeyler yaşanırsa onu bırakmakla tehdit ederdim
Zezeyyuu Efnansu2525 açılımım eş aslında üç yllık evlıyım benım esımde tartısrıken yüzüme bakmama gibi huy var elınde telefonda vıdeo izler güler kendımı harcadgımla kalırım defalarca uyardım ben konuşurken telefonu elıne alma ben sinirli bır şekilde konuşurken o herzaman ki gıbu elinde telefon video ızluyor gülerek bu karşındakinş onemseöedgıbu gösterir adam yerıne koymadıgını birde aşırı bır küsme huyu var olur olmaz herşey ıkı çocuk var bırı bır yaşında diğeri ıkı aylık yıldım artık bugün yine tartstık elde telefon cevap bile vermiyor gülerek vıdeo ızlıyor tıtreme geldi artık yeter be dedım elımde havlu vardı frlattım yüzune sıçarım yapacıgın işin içine dedım oda kalktı bana tokat attı kolundan tuttu ilk defa yaptı bunu
Dmlirmak Efnansu2525 aileye neden susuyosun şiddetin her türlüsü kötü sırf aile olduğu için susulmamasi gerekiyor kaç yaşında insanlarız çocuk değiliz ki artık yaramazlık oldu diye terlik yiyelim yada tokat yiyelim susmayın öyle bişi olursa
Sarees Daisyy000 bu olay gerçek mi 😂 bu kadar zekice bi şey nasıl hiç aklıma gelmedimiuan ablanıza aşırı saygı duydum 😅
Mervekaram22 Daisyy000 aklıma şey geldi bana vurmak mı istiyorsun ben vurarım masayı dağıtmak mi istiyorsun ben dağıtırım beni aşağı atmak istiyorsun ben atarım 😂😂 bu taktik çok işe yarıyor 😂😂
Zezeyyuu momdiary06 nasıl bır tepki ortalıgı ayaga mı kaldırım ev içinde olan evde kalır dıyen bur anneyle büyüdüm ki zaten arkadada durmaz bızde yedık dıye aynı şekilde kayınvalidem de öyle
ikiprensesannesi___ Zezeyyuu o telefonu alıp bir yerine montalasın ruh hastası işte gitsin tedavi olsun sana böyle yapmaya hakkı yok
Nealakayahu Zezeyyuu dövmesi elbette yanlış ama sıçarım yüzüne ne demek ya eşim bana böyle birşey söylese yani ne diyebilirim ki kışkırtmışsınız sizde madem böyle bir huyu var canın cehenneme diyip gideceksin yani
Zezeyyuu ikiprensesannesi___ normalde böyle degılım susup yutcak burı değilm ama kal geldi o an çöktüm kaldım ıkı dızımın üstüne ben çok konuşuyorum olmuyor herşeye ama herşeye kusebılcek bırı haklı olduğum konularda bile öyle güzel manüplasyon ediyor ki ben cevapsız kalıyorum
ikiprensesannesi___ Zezeyyuu kıyamam 🥲zâten seni bu hale kendisi getirdi ve bilinçli olarak yapmış Allâh sana dayanma gücü ve çıkış yolu göstersin inşallah 🙁
Zezeyyuu ikiprensesannesi___ bundan sonrası nasıl ılerlıcek çok ıcıme oturdu banyoya gidip kapıyı kitledim bı 20 dk yerde oturdum yok ağlayamadım halada aglayamıyorum ıcım buz gıbı oldu ben hıc bısey olmamış gıbı nasıl davranır konuşurum ki
DarkLuna Zezeyyuu eğer annesi senin yanında duracak biriyse annesine söyleyin sizde evde o yokmuş gibi davran onu görme duyma o çıldırsin senle konuşmak için bakarsın için hala almıyor ailen de destek olacaksa onların yanına git bı süre
aprilbaby Zezeyyuu tekrar konuşsan da nasıl olsa tepki vermedi diyip bir kavga anında tekrar vurursa aklını başına getirecek bir şey yap bundan sonra muhatap olma köpek gibi pişman olsun en sonunda konuştuğunda da bir dahası olmaz de bir daha elin kalkarsa bizi göremezsin umarım gidecek yerin vardır Allah yardımcın olsun
Havin49_ Zezeyyuu hiç olmadı Rabbim de nasip etmesin ama boşarım benim ailem bana dayak aydın zülüm ETS’ün diye vetmiyor
Zezeyyuu ikiprensesannesi___ özür dılemez o eğer özür dilerse bana yenilir o bâzı şeyleri kılıbıklık olarak görüyor yasamı boyunca annesi sen erkeksin erkek dıye yetısttmıs he bı çok huyunu törpiledım ama kalan kalıyor işte
Havin49_ Zezeyyuu valla kusura bakma büyük konuşma değil ailen arkandaysa boşanırsın çok şükür ailem hep destekçim büyük konuşmadığıma eminim biara kaynanam yüzünden tartıştık annem kimsesiz değilsin gelir alırım dedi şiddet adla kabul edilecek bişey değil sizde etmeyin
Zezeyyuu Nealakayahu sıcarım yapacıgın işe dedim yüzüne demedım dikkatli okuyun öncelikle hanımefendiciğim ben üç yıllık evlıyım kımın ne yaşadığnı bılemszsnnz benım sabrım taş olsa çatlar bır ton kumar oynadı bılezıklerımı altınlarım Verdım ödedik uslanmadı yıne yaptı ailemden topladıö yine odedık benım esım arkdas bilgisayar telefon bagımlısu eve gelır elınde telefonla kafayı kaldrp bakmaz doğru bilgisayar odasına girer çocuklarla on dk ılgılense gün boyu baktım lafı yapar adam 35 bın lıra maaş alır bana 16 verir başka para yok kendi ne kalan kısım nerde bılınmez bilgisayardan götünü kaldırmaz çocuk ağlar baksana isim var derım on dk ilgilen bakarım benım işim var der gelmez bilgisayar dan gelse elınsen telefon düşmez sosyal medya hep vıdeo izler ben konuşurum duymaz bı cümle yı üç kere falan kuruyorum maksimum anca duyar yandan gecerıö görmez bu arada benım sosyal hesap kullanmam yasak dışarı yasak market ev ev market arkadaş yok buluşamam görüşemem çünkü benim kimseye ihtyc yokmuş kendısu varmış bıyere gitçek şem annesıyle bir tek baska yok tartışırken bışe elınde vıdeo izleyen bır adam yani ben bunu haketmısmııyım onu mu demeye çalışıyorsunyz
ikiprensesannesi___ Zezeyyuu anası gelsin götürüp terbiye etsin o zaman annesinin kızına da eşi allah Korusun ama şiddet uygulasa aynı tepkiyi mı verir allahım hala var mı bu mallardan