oslms Mervee09 hicbi sorun yaşamadım çok şükür estetik dikisti zaten , çabuk toparladım ben Şuan muayene ve Doğum ücreti ne kadar olmuş acaba
Mervee09 oslms Biraz pahalı muayene 2300 dogum 65 bin hastaneye ayri kendisine ayri veriyosun allahtan temmuz zammı yapmadi
oslms Mervee09 yaa doğrudur evet bende öyle yapmıştım dr dışardan geliyor gibi oluyor ödeme o şekilde . Tek gece icin o fiyat harici küvez vs içeriyor mu tam bilmiyorum akliniza takilaari muhasebeye sorun liva da .malum özeller para alacak yer arıyor
Mervee09 oslms Valla küvez var mi livada onu da bilmiyorm sanirm yok yarin kontrolm var bunlari sorucam hep kadriye hanimin klinigine gidiyorm hep o yüzden odalara falan bakma sansim olmadi heralde dogum zamani görürm bu gidisle
oslms Mervee09 yenidoğan uzmanı yok diye biliyorum çocukda birsey olursa kadin doguma yada adüye sevk ediyolardir Küvez belki birinci seviye filandir ilerisi yokdur Bencede sorun
nur0928 Mervee09 Ben Medinonavada sezeryan doğum yaptım hemşireler ve ameliyathanedeki herkes çok ilgiliydi odası küçüktü. şimdi ikinci kez hamileyim özgür beye gidiyorum muayenesi 1800 doğumu ücretini henüz konuşmadık
Mervee09 nur0928 Ben kadriye ugurluya gidiyorum canm livada olcak dogum ondn özellkle livayi merak ediyorum inşallah sağlıkla kucagina alirsin 🌸
irem84 feyzaciim Ezgi Aydın’ın hastasıyım ben de, 85bin dediler sezeryan için. Nasipse önümüzdeki hafta doğumum var.