eessrr 11+2 yani haftaya doktora gideceğim sizce bir tahmin söyleyebilirler mi yoksa biraz daha beklemek gerekir mi ilk gebeliğim beni bilgilendirir misiniz ? Çok sabırsızım hemen öğrenmek istiyorum 🥰
nilsumm eessrr Tam net öğrenmezsin canım doktor tahminde bulunur bence tam net cinsiyetinin belli olması için 16 17 haftada git
Seymatrkay eessrr Ben o haftada gittim. Hiç belli olmuyor. Sadece kafadan atar yani. 15-16. Haftada belli olur. Onda da yine yanilanlar oluyor. Nasipse ben ay sonu gidince 15+5 oluyor. Gidince öğrenebilirim diyorum. Ama bunda bile kesin diyemiyorum.
Busraaaakkk eessrr Kemik yapısına göre tahminde bulabilir ama cinsiyet için erken bence, 14+3 haftalık gebeyim erkek dedi ama net bir şey demedi. 1 ay sonraki kontrolde net belli olur dedi. 16-17de netleşiyor
eessrr Seymatrkay anladım ozaman garanti olsun diye 17/18 i mi beklemek gerekiyor off çok zor beklemesi ya 🥲
eessrr Busraaaakkk anladım canım teşekkür ediyorum mecbur biraz daha bekleyeceğiz sağlıkla gelsin de beklemek çok zor
Busraaaakkk eessrr Çok haklısın zaman bir türlü geçmiyor değil mi? 😄 Sağlıkla gelsinler, bekleyelim nolacak 🤗