edannnnur Rabia3853 ay bugün doktorum banada bunu söyledi gerçi benim rahim sağolsun olmayan yok ne gibi belirtiniz var
G3434 Rabia3853 merhaba. Vajinal varis nasıl oluyor nasıl anladınız varis olduğunu. Benimde vajinamda bacağıma yakın yerde sivilce gibi bişey var acaba varismi oda
Rabia3853 edannnnur cok agri oluyor yataktan kalkiyorum acayip bi sizi tarzinda agri birde sag taraf biraz sismis Sizin durum ne
edannnnur Rabia3853 bende bugün Vajinal sancı ile gittim karnım taş gibiydi baktı varis dedi şok oldum hatta şey dedim ordada mı varis oluyor ya
Rabia3853 edannnnur bende ilk kez duydum Yapcak bisey yok dogumdan sonra gitme durumu olabilirmis Arada buz tut varis corabi giy dedi Igne kullaniyorum ztn pihtilasmam var
Rabia3853 G3434 yok o dgldir sanirim bende cok yogun agri olustu varis denildi Bisey de yapilamiyor öyle görüntüde cok busey yok hafif bir sislik vardi okdr Ama yinede rahatsizlik veriyorsa bir gösterin derim
G3434 Rabia3853 anladım teşekkür ederim cevabınız için. Haftaya kontrole gidicem bebiş için. Gidince bı göstericem doktoruma bakalım ne dicek