ghostty Aysenur_6101 yormak değil de mesela o dönem aktif spor yapıyordum bu dönemde sporu bırakmamı söylemişlerdi. Hafif yürüyüş dışında bir şey yapma dediler. Yumurtalar büyüdüğü için sıkıntı olabilirmiş.
Aysenur_6101 Annesininki28 evet haklısınız bugün doktora kontrole gideceğim bakalım neler oluyor içimde , Rabbim ettiğimiz dualarımızın kabul oldu sevincini yaşatsın 🙏🏻🌸
Annesininki28 Aysenur_6101 hakkınızda hayırlısı olsun gittiniz mi doktora acaba Aklınıza takılan birşeyler olursa bildiğim kadar yardımcı olurum
ghostty Aysenur_6101 o kadar doğru ki. Hayatımızı kısıtlamak zorunda kalıyoruz. Ama sonra eski hayatımıza döneceğiz öyle düşünün. Daha mutlu bir şekilde🥰
-Cennetkusuannesi- Aysenur_6101 bende 10 ekimde adet olup gidicem iğnelere başlıycaz iki aşılama yaptım devlette tutmadı şimdi tüp bebek rabbim hepimize nasip etsin
Aysenur_6101 Annesininki28 evet gitti cumartesi günü 4 gün iğne kullanımdan sonra sağ tarafta bazı yumurtalar büyümeye başlamış ama hepsi değil bu normal mi acaba
Annesininki28 Aysenur_6101 doktorunuz bununla alakalı birşey dedi mi benim dediğim çok fazla yumurta toplamada oluyo