Asnrbdk Merhabalar benim ikinci gebeliğim ve 99 kiloyum. Ultrasonda bebeği görüyoruz ama ense kalınlığını net ölçemiyor doktor kilolu olduğun için net görünmüyor diyor kilolu olup aynı sorunu yaşayan var mı?
gizemkzlkya Asnrbdk merhaba , kaçıncı haftanız ? Bende 12+5 haftadayım 95 kgyum. 3 gün önce gittik fakat doktor ense kalınlığı hakkında bir şey söylemedi. 2.hamileliğim
mucizelerinannesi2025 Asnrbdk o zaman o çok bilmiş doktorunuz bir zahmet alttan muayene edip adamakıllı ölçüm yapsın böyle saçmalık mı olur yaa bende 106 kiloyla hamile kaldım 13 haftalığız şuan gayette rahat karından ultrasonda ölçüm yaptı baktı bebeğe
Addile Asnrbdk tam 100 kiloyla hamile kaldım ama öyle bişey demedi dr detaylıda sadece kalp damarlarınıntam inceleyemiyrum gibi bişey demişti bir kaç hafta sonra onada baktı yeniden
Turuncukelebek Asnrbdk ben 116 hamile kaldım. Şuan 123 oldum gayet de olctuler başka bir dr daha gitmeni tavsiye ederim kendi beceriksizliğini senin kılına baglamasin ben senden kaç kg fazlayim
Havin49_ mucizelerinannesi2025 kilo farklıdır karnın yağ tutmadı farklıdır ben 80 kiloyum devlet bana karnın yağ tutmuş diyor özele gittim kilom nadıl hocam dedim kilon gayet iyi sadece göbek atası oluşmuş dedi yani iki kay olmuş göbeğim tabi hamileliğim başından bu yana. 7 kilo verdim ben
mucizelerinannesi2025 Havin49_ illaki bebeğin detaylı görülebileceği pozisyon çok benim sinirlendiğim şey kilon var vs diyip hamile birini baştan savması
Havin49_ mucizelerinannesi2025 malesef devlet öyle ama doktora göre de değişir ben oğlumda Mehmet hoca vardı devlet de onu bulmadan önce doktorlar çok kilolusun karnın yağ tutmuş vs dediler o doktor hiçbişey sorun değil Herşeyin gayet yerinde bebeği rahatça görüyoruz maşallah tombul bir bebek dedi şuan gebeyim ona gittim bana dedi cnm sen ikiz gebesin daha iyi bir hastaneye git adam kendini üstün gösterebilirdi ama o daha geniş çaplı bi hastane tercih etmem gerektiğini söyledi ve gerçekten de şuan ikiz bir bebeğim hayati riski çok yüksek yaşama şansı vermiyor doktorlar Rabbşm iyi doktorlar iyi inşalar çıkarsın karşımza
mucizelerinannesi2025 Havin49_ aynen öyle doktorların hepsi ayrı bir cins Allahım iyilerle karşılaştırsın🤲 inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur bebişlerini🤲🤲
ikra17 Asnrbdk merhaba bende kilolu hamileyim 14. haftada doktorum ölçüm yaptı ve 118 kilo falandım baya da ölçtü karnımdan bence doktor değişikliği yapın zaten bu dönemde çok morale ihtiyacımız var birde böyle doktorların şeylerini çekmeyin valla
Havin49_ Gulben21 iştahsızlık çok vardı cnm bide ekmek yemiyordum bide saat 8 den sonra yemek yemiyordum çok acıkırsam bir muz veya bir elma yiyordum