Melike_4949 denizhimi başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah kaza anında yaya mıydınız yoksa araçta mı oldu çok üzücü ❤️🩹😥😥😥rabbim sabır versin inşallah
susaMom_ denizhimi Başınız sağolsun evlat acısını hiç bir şeyle kıyaslayamam bende doğumdan sonra biraz emzirmeye çalıştım ama sonrasında küvezdeydi kızımı kaybettik sütüm gelince kesmek için hormon ilacı kullanmıştım lohusa kanamam vardı o ilacı kullandığımda sonra tarih olarakta değişmedi beklediğim zamanda adetimde gelmişti mutlu olmuştum bu duyguyu çok iyi biliyorum çünkü bir daha hamile kalabilecek miyim diye kendimi suçladım belkide her bebeğimde böyle sonuçlar olacak diyip durdum 9 ay sonra hamile kaldım şuan 27. Haftadayım ne olacağını hala bilmiyoruz çok korkuyorum hep tedirginim Allah sana da bir evlat nasip etsin emziren annelerde daha geç olduğunu biliyorum durumun çok doğal kendini benim yaptığım gibi suçlama allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin 🤲🏻
denizhimi susaMom_ bende sütümü ilaçla kestim umarım bebeğini sağlıkla huzurla kucağına alırsın❤ Allah düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın evlat acısı çok zor 4 aya yeni girmişti benim kızım yüzüme gülüyordu tepki veriyordu ve kazada ön koltuktaydım kendimi suçlamamak imkansız şuan tek isteğim tekrar anne olabilmek daha iyi daha bilinçli bi anne olmak
Hamiske denizhimi Başın sağolsun rabbim dayanma gücü versin inşallah ancak nolur kendini suçlama, ölümün saati değişmez malesef, rabbim ona bu kadar ömür yazmış, cennetinde buluşmak nasip olsun inşallah
susaMom_ denizhimi Kesinlikle kendini suçlama o duyguyu çok iyi biliyorum çok iyi bir annesin onun bu dünyasında melek görevini yaptın ve gitmesi gerekince gitti bilinçsizlikle ilgisi yok istediğin kadar bilinçli ol kendini bile kurtaramazsın yeri gelince faniyiz çünkü rabbim sana sağlıklı bıcır bıcır evlatlat versin iyi düşün rabbe sığın elimizden bir şey gelmez