happ0960 Merhaba hanımlar dogum yapali 14 gun oldu herkes soguk su içme soguk yiyecek yeme diyip duruyor icin yara diyor sizede oyle diyen oldumu normal dogum yaptim sizde soguk icecek ve yiyecek yedinizmi yardimci olurmusunuz birsey oluyormu gerçekten
adatuna happ0960 hep buzlu içmiştim kışa doğruydu hiçbişi olmadı. Bence bu dönemde kimsenin dediğine kulak asmayın :)
aslhnkrts9 happ0960 çok soğukta içme canım mideni bogazını üşütebilirsin . Lohusaylen en gıcık olduğum olay buydu sıcacık şeyler içiriyorlardı içim iyice yanıyordu eve gelir gelmez soğuk soğuk içtim bogazlarıö şişmişti 😂 sen dikkat et ve iç bişi olmaz
happ0960 adatuna kulak arkası etsemde ister istemez ustune basıp soyluyorlar birini duymasan birini duyuyorsun illaki cok saholun
happ0960 aslhnkrts9 yok canim içmiyorum zaten disari koyuyorum ısınıyor oyle iciyorum sadece dondurma falan yemiştim 1 2 kere okadar ay gerçekten buz gibi su içmek istiyorum canim içemiyorum suan soguk içmediğim halde karnımın ici agriyor piskolojik olarak insana etki ediyor icmese bile
happ0960 demirrleydi_ kirkli çıkmayın falan diyorlar ondan sordum ister istemez insan cikiyor hastane vs falan bende çıktım 10 gunlukken falan hem hastane icin hemde baska bir yere gittim ama gel birde bana sor korkarak gittim her yere
demirrleydi_ happ0960 öyle diyenleri takma kırk çıkana kadar dışarı çıkmayın diyolar ama doğar doğmaz bebeğin ve annenin başına toplanmasını biliyolar boşver sen insanları sıkıldın mı çık dışarı gez dolaş
Dogproff happ0960 ben sezeryandan çıktığımda doktorum bana dondurma al demişti neden bilmiyorum 😹 dondurma yedirdiler bana
happ0960 demirrleydi_ aynen valla doğru söylüyorsunuz çok şükür gene basimizda birileri kaliyor kalmayanlar napsin ister istemez her gün mecbur cikiyorlardir yani okula giden cocuklari varsa bende mecbur cikiyorum insanin piskolojisiyle oynuyorlar
happ0960 demirrleydi_ cikin tabi bizimde biraz çıkmaya hakkımız var konusanlari kulak ardı edicez cikcaz artik besmelemizi cekip allahin izni ile birsey olmaz