irmklcr Meliss- bende dayanamıyorum benim de bat 6 Ekim 1 2 gün öncesinden yapmayı planlıyorum 😇 sen ne zaman planlıyorsun
Atyonlugra Bsr41 kan vermedim sadece kaset test yaptim insaallah erken yapmisizdr pozitife doner hayirlisiyla 🤲🤲
irmklcr Meliss- kuzum ben 2 düşük geçirdim onlarda hiç belirti olmamıştı ama ne biliyim kasık ağrım bel ağrım vs var zaten ilaçla yumurtalıkları hızlandırdı doktorum bakalım hayırlısı çokta heveslenemiyorum istiyorum ama korkuyorum da
Cimcime30 Sat 12 Eylül du de 24 ünde çatlatma ıgnesı vuruldum doktor 12 gun sora test yap dedı 6 ekıme denk gelıyor sat kaç bılmıyorjm
Meliss- irmklcr 🥹canııım benim Allahım gönlüne göre versin inşallah 🙏🏼 bu ay olur, kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun🥰
irmklcr Meliss- öyle canım stres yaptıkça olmuyor bakalım eğer olursa başka bir tedaviye başlıycaz inşallah gönlümüzce olur
Bernossssss Meliss- Canım bakalım hayırlısı ben adetimin geçmesini bekleyeceğim çünkü insan erken davranınca üzülüyor hayırlısı demekten başka çarem yok açıkçası 😭
rabiatr Bat 2 Ekim bende ayın 30 u gibi yapmayı düşünüyorum normal kaset testte varsa çıkar mı acaba yoksa erken gebelik testi mi yapsam
demom Bat 5 Ekim ne zaman erken gebelik testi yapalım kızlar birde yarın kan versem acaba çıkar mı ki yumurtlama uygulamadaki yumurtlama gününden 2 gün önce gördüm 18 Ekim de