lavinya90 Deryacc00 evet erkek dendi. Ama bu hafta muayenede kordon denk geldi. Az gözüktü. Öncekinde görmüştü doktor. Emindi.şimdi detaylıyı bekleyeceğim.
Papatya05_ Adaym sabahları hafif böyle var akşama yatmaya yakın baya çıkıyor gibi oluyor Önemli değil ki karın büyüklüğü bebeğinizin gelişimi iyiyse problem yapmayın zaten 25.lerde artık net çıkacak
birLinaaannesi96 Deryacc00 17+2 baş ağrısı muzdaribiyim.. 🫠 Aşırı şekilde durup dururken ağrımaya başlıyor delircek gibi oluyorum.. Grip olma yolundayım ayrıca😅😅
Deryacc00 Merveee6 yok ya bacak bacak üste benle aynı gün olanlar erkek demişler ama ben kız hissediyoeum
Merveee6 Papatya05_ bakalım sağlıkla gelsin de :) benim çevrem de 3 hamile daha var onların 2 si erkek 2 si kız eşit şu an :)
elinaz1 Deryacc00 17+4 aşırı siyatik ağrısı çekiyorum her iki bacaktada egzersiz yoğa yapıyorum işten fırsat buldukça ama çokta fayda görmüyor gibiyim. Cinsiyeti de 14 . Hafta erkek 16. Hafta kız dendi. Ayrıntılı usg yi bekleyeceğiz 🤗
elinaz1 Adaym benim önceden pcos vardı ve ondan dolayı göbeğim vardı dışardan çok belli olmuyor 3 kilo aldım ama pantolon önü ve gömlek önlerim kapanmıyor çıktı bana göre ama çevrem anlamıyor