burcuznp Yumurtlama testi yapıyorum ama çok koyu çift çizgi görmeden siliniyor sanırım yumurtam büyümüyor ne yapmam lazım Takviye ne içmek lazım Amh 0.91 Fsh 7.27 Lh 3.27 Estradiol 59.49
emine717_ burcuznp burda kür onerenler gelecek birazdan o kürleri denemeni tavsiye etmem çünkü degerlerin biraz yüksek FSH vs bu kürler hormonları tamamen bozabilir onun yerine diğer vitamin değerlerine baktirip b 12 d3k2 OMEGA 3 ve inositol kullanabilirsin B12 ve d3k2 hormon dengesi için çok çok önemli inositol de yumurtlamayi kolaylaştırıyor ve kaliteli yumurtlama olmasını sağlıyor ben 19 temmuzta regli oldum sonra bunları kullanmaya başladım 19 agustusta yani tam 28 günde reglim geldi ve sonra 10 11 Eylül’de ovulasyonda pik gördüm yani bu takviyler baya ise yaramış görünüyor inşallah bu ay da 24 25 ve ya 26 Eylül bat bekliyorum bakalım gebelik olmayabilir belki ama sonuçta bu düzelme var hissediyorum ayrıca birde insülin direnci varsa onu da düzenlemeye yardımcı oluyor inositol kilo varsa fazla biraz vermeye çalış ynai kilo varsa derken illa böyle 80 90 kilo olmaya gerek yok bazen ideal kilonun çok az üzerinde olması bile hormonları etkiliyor malesef
burcuznp emine717_ fsh 10nun altı olması yeterli dediler aslında ama yuksek mi yine de o değerler amh için ne düşünüyorsunuz
anonimhesapp Bende de öyleydi doktora gittim yumurtalarım büyümüyormuş bana letu verdi anca onunla ovulasyonda pik görmeye başladım. Bu ay takviye içtim prowomen diye yumurtlamamı öne çekti sanırım
anonimhesapp burcuznp ikinci günü içiyorum günde 2 kere. Çatlatma iğnesine gerek görmedi doktorum ısrarla istememe rağmen. 4. Ayım ilaçla
emine717_ burcuznp AMh değerine çok takılma canım benim bir tane yumurta olur o da kalitesi yüksek bir yumurta olur hoop sana bebiş getirir ama on tame yumurta olur kalitesiz olur o da hiçbir işe yaramaz canım benim
burcuznp emine717_ peki yumurtlama testinde pozitif görmek için ne yapmak lazım takviye vs yada ekstra birsey