Bbgg Kızlar 17 haftalığım rahim ağzı 35 olması gerekirken 28 dedi . Progestan verdi sabah akşam fitil olarak. Var mı yaşayıp düzelen ? Çok moralim bozuk , full yatak istirahati dedi haftaya tekrar görmem gerek dedi
Kbrh Bbgg ben de 20. Haftamda kısalık sebebiyle serklaj ameliyatı oldum 16 mm di benimde daha fazla kısalırsa belki sanada bu işlemi önerirler
Baklavaseverim Bbgg benim de 25 di progestan ve tuvalet harici kalkmadım 32 de açılmam oldu serklaj önerirse yaptır mutlaka bana yapmamıştı doktorum bazı sebeplerden dinlen bol bol rahim ağzı uzayıp kısalan bir organ inşAllah düzelir ben de her hafta gidiyordum sürekli kontrol gerekiyor panik yapma
Kbrh Bbgg öncesinde de şikayetim yoktu zaten şans eseri öğrendik iyiyim evde dinleniyorum sizede istirahat önerir zaten bir dahaki kontrolünüz ne zaman
Bbgg Baklavaseverim hangi haftanızda 25 oldu acaba? Yatak istirahati diyorum bak ev istirahati demiyorum hep yat dedi progestanı da kullan güzelce haftaya göreyim dedi, inşallah düzelir Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🌸🤲🏻
Bbgg Kbrh haftaya gel dedi, istirahat ve progestan verdi🥺 inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻
eni67 Bende şimdi geldim doktordan 14 haftalık geçen hafta ölçtü 28 di bu hafta 30 aynı şekilde banada bol su iç kendini asla yorma eğer biraz kısalırsa dikiş atılıcak dedi şuan kısalmamış progestan fitil ve makattan fitil kullanıyorum inşallah Rabbim sağ salim bugünleri atlatmayı nasip etsin
Bbgg eni67 ayy amin inşallah 🤲🏻🫶🏻 ben biraz kendimi yormuştum bi de ilişki oldu ondan sonraki gün ağrım oldu, bundan sonra aman aman temizlik felan yok🥺
Baklavaseverim Bbgg 15 benim başka sorunlar da vardı isterseniz profilimden hamilelik sürecimi okuyabilirsiniz ben tuvalet harici kalkmıyordum rahim ağzı kısalığı olan herkes yatak istirahati ile geçiriyor
Hamile-birisi Bende de var ilk çocuğumu 37.haftada doğurdum şimdiki de 32.haftalık gebeyim progestan kullanıma devam ediyorum
Bbgg Hamile-birisi Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🥺 birçok kişide gördüm bu durumu doktora da dedim sık görülen bir şey mi diye ayda 1-2 kez olur diyor
Kbrh Bbgg amin hepimiz inşallah 🥲 serkaljıda 20. Haftayı geçince çok yapmak istemiyorlar diye biliyorum haftaya gittiğinizde yapma kararı verirse doktorunuz da korkmayın korkulacak bişey yok hiç koruma gibi düşünün
Bbgg Baklavaseverim bakayım şimdi sürecinize teşekkür ederim 🌸 böyle erken haftalarda benim gibi yaşayan yoktur diye düşünmüştüm ama varmış, yatıyorum artık haftaya Allah Kerim 🤲🏻
Baklavaseverim Bbgg Bir şey olmaz yata yata bitiyor bir şekilde dediğim gibi canını sıkma rahat ol stres yapma gerisi Allah kerim
Bbgg Hamile-birisi ilk gebeliğim bebeğime sağlıkla kavuşmayı istiyorum her anne gibi 🥺 bunu da atlatırız ama eminim ben 💕