CCDGN Tek bir doğum fotoğrafçısı ile anlaşılmış dısarıdan kesinlikle kabul etmiyorlar( ben fotoğrafçı olsam dahi kabul edilmiyor) 750 tlden başlıyor paketleri,fotoğraf çektiren var mı burada?
Keremasaf1 CCDGN bende bu konuda çok müzdaribim, Dogumhaneye almıyolarmış odada çekim olabilirmiş Ama benm için doğumhanede önemli kendi fotografcm var kabul etmıyolar Verdikleri fiyatta yüksek
Aylaayla Böyle saçmalık mı olur doğum yapmayalım o zaman o hastanede! Hayret bir şey! Açıldığından beri oraya gidiyorum ben! Ne demek onların anlaştığı fotoğrafçıyı tercih etmek zorundayım ya! Kesinlikle konuyla ilgili başhekimle bile görüşürüm! Saçmalamasınlar! Siz de tepkinizi gösterin arkadaşlar..
Keremasaf1 Aylaayla sadece dogum hanede cekım ucretı nekadr alırsınız dedım 500 tl dedı bayan Ben o parayı vermk zorumdayım sankı Zor durumda bırakıyolar Sıkayetımızı dınlıceklerını hıc sanmıyorum Napmamız lazım
Aylaayla Keremasaf1 hayır kesinlikle başhekimliğe kadar gidelim ve konuşalım böyle saçmalık olmaz! Onlar oradan da kar etcekler diye ben anlaşmış olduğum fotoğrafçıdan neden vazgeçiyorum! Gerekirse hastaneyi değiştiririm!
Aylaayla Keremasaf1 benim 1600 e anlaştığım pakete hastanenin fotoğrafçısı 2500 diyor ben fotoğrafa okadar para verebilecek oldam doğumu da daha pahalı yerde yapardım çok sinirlendim!
CCDGN Başhekime kadar cıkıcam kimseyi zora sokmaya hakları yok gerekirse hastaneden vazgecerim yani eşim fotoğrafcıysa cocugunun fotosunu cekemıcek mı mesela sacmalığa bakın ya!!!
Aylaayla CCDGN aynen çok haklısın az evvel aradım ben de hastaneyi doğumhane hastanenin yatak odası diyor medikal muhasebeci arkadaş. Dedimki bu ne çok saçma ve bunu kabul etmiyorum! Bana anlaşmalı olduğunuz fotoğrafçı bin tl fazla fiyat çıkartıyor. Fotoğraf albüm ücreti doğum parasını geçiyor zaten bunu verebilecek olsam hastanenizde doğum yapmazdım dedim. Yetkili kişiyle görüştürecekmiş numaram direk kayıtlarında çıktı zaten. Bakalım ne olacak.
Keremasaf1 Aylaayla bende tekrar arayıp şikayetimi belirticem,arayanlar oldukca belkı bızı magdr etmezler
Aylaayla FnurGokcan benim de Cumartesi kontrolüm var henüz gerçi randevu almadım ben de uğrarım o gün başhekimliğe ve medikal muheasebeye çünkü arayan soran olmadı yetkililerden henüz.
CCDGN Banada ayni seyi soyluyor dogumhane yatak odasi diyor, sacmalik kesinlikle hepimiz tepkimizi gosterelim