yourpariah ay kızlar sabah kahverengi lekelenmem olduğu icin acile gittim kalbim ağzımda doktor ultrasonla baktı bebeğim gayet iyi zaten kanama alanı falan da yokmuş ama sanki pipi gibi bir sey gördüm dedi. 10+1’de pipi direkt ilk bakışta şak diye görünecek kadar belirgin olur mu ki? 14. haftada bile zor görüyorlar normalde.. bide internetten falan da baktığım kadarıyla 10. haftada bu çıkıntı hem kızda hem erkekte oluyormuş erkek olanlarda daha yukarı doğru oluyormuş siz ne düşünüyorsunuz?? ya da kordonla falan karıştırmış olabilir mi yoksa erkek annesiyim diye moda gireyim mi😅😅
suumeyyeisler yourpariah bende oğlumda aynısını yaşadım kanama ile gittim düşük tehlikem vardı doktorum cinsiyeti de erkek demişti 10. Haftada şuan 3 yaşında sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
2812 yourpariah 15+4 te oğlum olacağını öğrendim doktorum 12. Haftada sorduğumda yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor demişti sanki erkekler de pek o olmuyor yani erkekse genelde erkek oluyor
Ozlmm5 yourpariah çok erken bekleyin bence 9 10. Haftalar cinsiyet oluşmaya başladığı haftadır benim 11 de pek belli olmuyordu 12 de 6 gün içinde belirginşeşti ne olduğu
Edum İlk hamilelikte 14 haftada lekelenme ile ağlayarak gittim oğlum kendini göstermeye çagırmış diye gülerek çıktım dogru olabilir erkek pek yanılma olmuyor ama
yourpariah Edum canım 14’te dese direkt kesin gözüyle bakardım ama 10. haftada burda atanlara bakıyorum gözükmüyor genelde o yüzden pek inanamadım
Bmelekkk 9 haftalıkken doktor bir kız geliyor dedi ve doğru çıktı, nasipse bugün doğuma girecegim , hepimiz sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza ❤️🤲🏻🤲🏻
gcmm Kızlar son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim ama sanırım geç döllenme oldum bebişim daha küçük görünüyor neyse üç gün önce kahve minik akıntılarım başladı doktora göründüm kanama alanı görmedi kalp atışında bebeğimin iyiydi takip edelim dedi çok endişe ediyorum
yourpariah gcmm hayırlı olsun bisey olmaz canım allahın izniyle kanama görüp sağlıkla devam eden cok insan var progestan verdi mi sana