Dün tansiyon yüksekliğinden doğuma alma kararı aldılar dün suni sancı vererek ama canım bir o kadar yanıyor ki ağlıyorum ediyorum 13 saat sancı çektim suni sancı normal sancıdan daha ağır bi sancıymış ilk doğumum bide doktorlara söylüyorum sezeryan doğurmak istiyorum doğurtamam diyor 13 saatte sadece 1 cm açıklığım var ve inatla sezeryana almadılar tansiyonum hep sınır geliyordu en son artık sancı fazlalığından kanamam ve parça atmaya başladı vajinam çektiğim 13 saat sancıya yanarım yanarım başta istediğim gibi yapmadılar boşu boşuna 13 saat sancı çektim sabah 4.22 de oğluşumu dünyaya getirdim Ankara Bilkent resmen işkence yeri daha benle tartışıp surat yapıp tersliyorlardı sezeryan istiyorum diye en sonda parçalar gelince tehlikeye atmayalım sezeryana alalım diyorlar dalga geçer gibi başım ağrıyor bulanıklaşıyor gözüm diyorum inanmıyorlar sezeryana aldırmak için yaptığımı sanıyorlar ama bi o kadar sancım varken doğuma girdim ve hak etmediğim davranışları gördüm hem hemşiresinden hem doktorundan size tavsiyem saygı duyulduğunuz yerde doğumunu yapın cidden ama en sonunda oğluma kavuştum şükürler olsun 💙🥹