gizemkzlkya aysegulk07 kız bebek olarak tahminde bulundu 🥹 bir diğer sayfa da dün erkek demişti 😀 Allah bilir tabi hatta belli de ne olduğu 🥹 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok heyecanlı bir durum ama
cemileelif26 seher_3590 Yaa öyle mi başka bir kişi kız demişti aklım karıştı şuan Hayırlısı olsun inşallah
seher_3590 cemileelif26 canım tahminde bulunuyoruz işte kesinlik yok ya kız ya erkek olacak zaten bende hamileyim banada aynı şekilde erkekte diyen çok kız diyende bakalım ne olacak hayırlısı olsun insallah🫠🥰
aysegulk07 gizemkzlkya amin hepimizinki sağlıklı olsun da elbet bi tahmin tutacak. Bizimki sabırsızlık işte heyecan 🥲🥲
aysegulk07 gizemkzlkya merhabalar tekrardan bebeğinizin cinsiyeti belli olmuş galiba. Hangi sayfa doğru bilmişti İnstagramda ismini yazar mısınız bende baktırdım da merak ediyorum 💘💘🥹🥹🥹
cemileelif26 seher_3590 Aynen orası öyle tabi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bakalım zamanı gelince öğreneceğiz 😊🌸
seher_3590 cemileelif26 evet kuzum bende çok merak ediyorum bakalım artık en kısa zamanda öğreniriz inşallah 🫠
cemileelif26 MS2 Banada bu sayfa kız dedi, burdada bazı kişiler erkek dedi bakalım artık hayırlısı olsun doktor ne diyecek onu da merak ediyorum 🌸