Xiremmx Kızlar ben şu an gecikmedeyim 4. Günüm dün test yaptım negatifti ama ne adet belirtisi var ne gebelik normal zamandaymışım gibi asla bir belirti yok kendimde çok iyiym maşallah yani böyle benim gibi olupta 1 hafta kadar gecikip öyle pozitif gören var mı ya gerçekten çok merak ediyorum
azraali Xiremmx belki geç döllenme olmuş olabilir, geç döllenme olduysa beta geç yükselir, bende geç döllenme olmuş adetim 1 hafta gecikince silik çizgi çıktı, 2 hafta gecikince daha yeni çizgi koyulaşmaya başlamıştı. Şuan 15+4 günlük hamileyim
mutlumoomm Xiremmx ben 8. Günde öğrendim test yaptım ama iki gün falan hep buzdolabı kokusu midemi bulandırıyordu normalde de her kokuya midem bulanan biri olduğum için umursamamıştım ama 8 gün olunca test yaptım öyle öğrenmiştim
sevdaozz Xiremmx kan verin bence. Geç döllenme olmuş olabilir. Ben 2 gün gecikme ile öğrenmiştim. Siz yine de iş yaparken felan dikkatli olun ne olur ne olmaz
akmn Benimde reglime 10 gün kala göğüs hassasiyeti başladı bugün 5 gün var reglime sabah az bir kanama geldi devamı yok sırtımda ağrıyo sizce olabilir mi kan versem çıkarmı 5 gün kala
Xiremmx @visnelicheescake belirtiniz var mıydı? Bende şu an 1 hafta 10 gün kadar bekliyim diyorum ama hiç bir belirtim yok maalesef ne adet ne gebelik üzerine
visnelicheescake Xiremmx hayır yoktu benim adet gecikmesi karın ağrısı ve göğüs hassasiyetim vardı geç döllenme zaten
Xiremmx @sevdaozz geç döllenmede olsa yinede şu an versem çıkar mı kanda dün erken gebelik testte negatifti markası da artımeddi eczanede başka olmadığı için onu almak zorunda kaldım güvenemiyorum da doğru mu çıkardı yanlış mı
mlke2906 Xiremmx bu artımed kaset test olan mı eğer oysa çıkartmıyor adet 7 gün geçtikten sonra diye biliyorum
sevdaozz Xiremmx eğer sabırsız biriyseniz kan verin ama sabrederim diyorsanız bir hafta bekleyin bence. Çünkü erken öğrenmekte biraz zor oluyor kese ve kalp atışı için beklemek zorunda kalıyor insan. Regl gecikmesinin üst sınırı 8 gündür . Kendinize dikkat edip sağlıklı beslenerek Beklemenizi öneririm
Xiremmx @azraali Rabbim kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah 🌸 belirtiniz var mıydı başlarda
azraali Xiremmx rahmin sağ tarafında segirme gibi bir şey hissediyordum adet olmadan öncesinden beri. Önceki gebeligimde de böyle hissetmiştim ama o sol taraftaydi.
emine717_ 8 gün bekledikten sonra var mı yok öğrenmek mi gerkeoyor yani 8 gün geçince bebek yoksa adet söktürücü vs mi almak lazım ya da tam olarak ne demek anlamadım kusura bakma canım
Xiremmx @edos23 belirtiniz var mıydı ya da nebileyim bir his ben gecikmemin 6. Günündeyiz şu an yarın 1 hafta olacak ne bir adet belirtisi ne bir gebelik 4. Günü test yaptım negatif ben anlamadım gitti ne olacak bilmiyorum
besteaydmr Ben oğluşumu adetim 2 gün gecikmişti yaptığım testte çıkan silik bir çizgi ile öğrendim acile kan verdim düşük ama hcg çıkmıştı ertesi güne hemen kadın doğumdan randevu aldım ve kesemizi görmüştük