Zeynepefem Diamondstallion kromozom da allah belirliyor ya hanii ?? Ay neyse sizin gibi inançsız insanlara bişey anlatmakla ugrasmayacagim yazmazsaniz sevinirim .
[silindi] Diamondstallion postu zaten sonuna kadar okumadım da sizlerin haklı yorumlarına istinaden yorum yaptım aşkım gahgss
Diamondstallion [silindi] ahhahahahahahahahhaaj 😂 okuma kuzum ben okudum pişman oldum 😂 şöyle özetleyim: destur, Hürrem sultan geliyor!
1devaannesi Zeynepefem arkadlarim ztn sana gerekli olan şeyi yazmış anladın mi bu kadarbilgisiz olmana gerek yok tammi konuyu farı boyuta çekiyor sun
Zeynepefem 1devaannesi arkadaşların da sende aynısınız al birini vur ötekine. Neyse size ayıracak daha fazla vaktim yok yazmazsan sevinirim.
[silindi] Diamondstallion wköedkdödööd yukarda bir yoruma patladım ama kız bebek için nescafe yerine latte mi içicrz shshhshsjmdkd ben filtre kahve içiyordum kızım oldu bu arada deneyin 😍😍😍
1devaannesi Zeynepefem birsey diyyimmi Bi alemin akıllı si sensin bu kadar millet deli bu boyuttan da düşündün mü
Diamondstallion [silindi] çiçeeem acaba mocha içince ne oluyor 😂 dur bidahakine deneyeceğim sonucu paylaşırım 😂
Deleted33000 ay_bebek bizde de şey derler hamile kaldığın ilişkide kadın daha istekliyse kız erkek daha istekliyse erkek olur derler 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭