smyrsmyr @bebek_29 @Neu @Maviss718 @Buse4161 @Elamomy @Burnosunn_annesi @reyhan03K @Rozerinnn6301 @Angelmom1 @Eymenkuzusu @Sevdam74 @Meltemanneolsun @Wolf13 @Ozgeliz @Ilgaz01 @Annelikyolundabiri @bahar8 @ceyydu @Zelis_ozdrgn @Tamammyeterr @Ecrin_47 @Emlly @Otuzarti3 @Nur482482 @Elifezgi35 @Mutlu_Bir_Anne3 @Meral_63 @penbe_karisi Kızlar biliyorsunuz daha önce de güzel yorumlarınız doğru çıktı ve sizleri tek tek cinsiyet için eklemiştim bugün doktor kontrolünden çıktımdoktorum az daha bekleyelim erken ddi ama bu haftada istisna olabilir diyince arkadaşlara sormak istiyorum sizleirn yorumu çok kıymetli gerçekten yorumlarınızı bekliyorum🥰💕🥹 arkadaşımın cinsiyeti için tahminleriniz doğru çıkmıştı sıra bende diyim ekliyim o vakit ddm bu son USG kız inşallah cinsiyet öncesi yorumlarınızı bekliyorummmmm❤️❤️
kaya_kaya penbe_karisi bana da yorum yapar mısınız ya kimse postumu görmüyor? https://hizliresim.com/nm0x8xm
smyrsmyr Meral_63 ❤️❤️ teşekkür ediyorum güzel yoeumunuz için inşallah inşallah size haber vereceğim 🥹😊😊😊
smyrsmyr Aaaaaa hadi ama nerdesiniz arkadaşlar hisleriniz ve tecrübeleriniz ne diyorsa lutfn yorum yaparsanız çok sevinirim😊😊 doğru çıkanları eyiketleyip haber vereceğim
Elifinizz5461 smyrsmyr Tahmini olarak erkek diyorum ben çünkü bende bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim doktor erkek dedi o yüzden içimden öyle geldi
smyrsmyr Elifinizz5461 öyle mi 🥹🙏 sağlıkla gelsin inşallah 😊bende çok çok çok merak ediyorum az kaldı bakalım bu arada kaçıncı haftada öğrendiniz net olarak
Elifinizz5461 smyrsmyr Amin inşallah teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 16. Haftada öğrendik bebişimizin cinsiyetini 🥰