Leontiine Kızlar İnstagramda influencerlara bakıyorum hastaneye tekerlekli valizle gidiyorlar. Tecrübeli olanların yorumlarını dinlemek istiyorum aslında. Normal el valizine sığmıyor mu eşyalar
mlkunal Leontiine bende öyle gittim oğlumda cnm iyiki de öyle gitmişim 1 gece küvezde kaldı mesela bi sürü zıbın tulum almıştım hepsini kullandık nerdeyse
aybalasmom Leontiine tecrübeli değilim ama ben hazırladım çantamı. Sadece ihtiyaç durumuna göre koydum. Ama el valizi dediğinize kesinlikle sığar. Uzak değilse ve hastanede uzun süre kalınmayacaksa her türlü yeterli
MadameTussauds Leontiine Ben Oglumda bir gececik kalmistim kücük el cantasina koymustum herseyi bu kez 5 gün kalicam sanirim bende öyle kücük bir valiz hazirlamayi düsünüyorum anca olur
beyazorkide_ Leontiine ben anne çantasına hazırlamıştım bir tane ona bir tane bana çanta yetmişti 1 gün kalmıştım zaten şimdi yine öyle yapacağım
aliininanasi Leontiine bende hastane çantası hazırlıyorum ama az öz şeyler koyuyorum hastane zaten evimize yakın birşey lazım olursa eşim getirir diye düşünüyorum 🙂