Busezey Kızlar eşim zor ikna edicem sanırım bütçeden dolayı memnun kaldığınız tüp bebek merkezi uygun fiyat dediğiniz yerleri benle paylaşabilir misiniz İstanbul’da oturuyorum 🙏❤️
Nisanmomy Busezey ben bahçeçi Altunizade’de tedavi gördüm çok şükür olumlu oldu. Şu an hamileyim. Fiyatları piyasaya göre biraz pahalı olabiliyor. Belli şartları var onları karşılıyorsan Ankara’daki merkezinde SGK’nın geçtiğini duymuştum senin için uygunsa araştır araştırabilirsin
Bebegim3444 Busezey şartlarınız eğer uyuyorsa devlette de yapabilirsiniz. Benm uymadı yapamadım ama arkadaşımın uydu Kocaeli’nde yaptırdı olumlu sonuç aldı. İnsallah sizlerde çok güzel sonuçlar alırsınız.
sym_yc Busezey benim doktorum çok uygun hemde acıbadem kalitesinde bu fiyatlar çok uygun tavsiye ederim Faruk Buyru mecidiyeköy de Teras Fulya da doktorun gözü çok tok bi konuşursunuz
Bebegim3444 emine717_ int de detaylı bir şekilde yazıyor aslında. Devlette tüp bebek sartlari yazarsanız eğer ki çıkar. Tamamen ücretsiz değil hastane ücreti ödenmiyor galiba ve ilaç için rapor çıkartılıyor bir kısmını devlet ödüyor ama tabi özele göre çok daha uygun oluyor. Sorun nedir neyden kaynaklı tüp bebek yapacaksınız.
lapetiteangelle ben zeynep kamil hastanesine gitmiştim ilk başta, süreçleri çok uzun, testler için randevu bulmak zor. Bıraktım özele yöneldim, buradaki tavsiyeleri merak ediyorum. Üsküdar Bağlarbaşında Momart var, yorumları iyi ama fiyatlarını bilmiyorum.
emine717_ Bebegim3444 pcos var ki senedir evliyim ama eşim asker yani yumurtlama takip etsem de çoğu zaman eşimin işi yüzünden denkgelmedi bir türlü tutmadı çok yoruldum kendim denemekten beklemekten negatiften 😞
ekacmaz Bende sefaköy Biruni Hastanesinde Prof. Dr, Murat Arslan Hocama yaptırdım. Hekim , Embriyologları ve asistanları son derece ilgili. Yumurtanın döllenme sürecinde embriyologların etkisi de çok büyük .Sgk kapsamında koşullara uyuyorsanız fiyatları da iyi. Ellerinden gelen desteği de sağlıyorlar . Ben memnun kaldım şuan 12 haftalık hamileyim hocam sayesinde 🌸 Hocamın instagram sayfası da mevcut . Hemen hemen her hastasında pozitif yanıtlar alabilen bir hekim. Hekimin tecrübesi de bu süreçte araştırılmalı başarı oranları önemli. Tavsiye ederim ☺️
Mihra92 ekacmaz merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur :) bende Murat hocayı duydum fakat görüşme fırsatım olmadı sosyal medyada ve internette araştırdığım kadarıyla cv si iyi bir doktora benziyor . Tecrübenizi paylaşmanız mümkün mü ? Doktor ve ekibi nasıl hastaneden ve cihazlardan memnun musunuz ?
ekacmaz Busezey sgk raporsuz 115 binden başlıyor Sgk raporlu olursa da 70 bin den. Rapor şartlarının uyup uyumadığını muayene sonrasında karar verip raporunuzu da orada çıkartıyolar hemen. Dilerseniz yönlendirme de yapabilirim
ipekmom_ Busezey bahçeci altunizade tedavi oldum kesinlikle öneririm tek transferde tuttu bizim çok şükür. Bütçe olarak min 250 diyebilirim ilaçlar çok masraflı maalesef tedaviye göre değişir fiyatlar
ekacmaz Busezey Benim 3 arkadaşım da kendisinde tüp bebek yaptırdı. Hepimiz bin şükür pozitif haberlerimizi aldık 🥰 İnşallah sizlerede nasip olacak. Her açıdan değerlendirmek zorundayız sadece hamile kalabilmekten ziyade hekimin takibi , hastanenin donanımı yenidoğan yoğun bakımı ve hekimleri hepsi çok iyi. İnanın her bölümünde yaşadığımız bir tecrübemiz var. Bende sonsuz güvenerek Biruni hastanesi ve Murat hocam diyorum ☺️